![]() |
ee caylar kimden - 2 * şükela yazar ...* * adam gene geldi ve zirveyi beğenmeyenlere ağızlarının payını verdi. çok kral adam. çok sevdiğim insan. zirvemizdeki en kral adamlar sıralamasında en üst sralarda. * zirvelerde oluşan deyimlerden.. * gel bendensin sen gel. sicakkanli , muhabbetli yazardir. bundan önce birkac kez mesajlastigim dikkatimi ceken bu sevgi pitircigi ile zirveden beraber ayrilmanin mutlulugunu yasarken , umarim fazla otobüs beklememiştir diyorum. * zirvede hiç göremediğim yazar. ama o beni görmüş. zirvede biraz tıfıl kalmışım. hey allahım diyorum ve uzaklaşıyorum. insan kardeşi yaşındaki adama biraz destek çıkar. var mıydı benden küçüğü ? yoktu.. hepsi de yaşını başını almış adamlar.. zirveden önce beni korkuttuklarını söylemiş.. içimde korku olsa adımımı atmazdım.. herkes evine kaçarken saat gece yarımda nostradomuz abiyle arabanın arka koltuğunda pastırma olurken neredeydiniz ? * daha da kaynaşmak dileğiyle dediğim yazar. * bana içtenlikle hoşgeldin diyerek beni sevindirmiş yazar * * kibar üsluplu, muhterem bir uuser kişidir kendileri... * zekice düşününlüp seçilen bir nicke sahip olan yazar. * ilk zirvede satmasına rağmen artık her zirvede onur konuğu olmayı bilen kaka insan. o kadar kaka ki hali agladi beee'nin gerçek göstergesi. her zirvede olduğu gibi gene bizleri yanlız bırakmadı seviyoruz onu biz. +alo abi -efendim +beni sev * komple ronaildinho' lardan oluşan bizim takımda * oyunuyla takımın galibiyetinde önemli bir pay oynamıştır. maçın ilk dakikalarında takımı sırtladı sona doğru biraz geri çekildi ama olsun iyi oynadı, golleri attı. * ertem sener görse çölde bir vaha gibi yorumunu yapar bu adama. 1 saat boyunca sürekli koşan ender kişilerden biriydi. ne enerji var millette anasını satayım... biz hemen kesildik *. izmir zirvelerinin demirbaşlarından birisidir artık. yeni zirvelerde yine buluşmak dileğiyle. * bülent korkmaz'ı "kazma futbolcular listesi"ne koyacak kadar futboldan anlayan. * benimle olan polemigini bitiremeyen, tersine surekli polemik yaratma pesinde olan, obsesif oldugunu dusundugum yazar. * kah ekmeğimi kah sevgimi kah üzüntümü paylaşacak kadar yakın olduğum fenerli dostum. Beşiktaşlı olsa dört dörtlük olacak. * normal hayatta beleşçi olduğununa kanaat getirdiğim üçüncü nesil yazar. ** |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:25 AM. |