![]() |
eagle is free - 2 * osmanlıca özürlü yazar.* * vega şarkılarını tanıtmakta olan yazar. teşekkür ediyoruz. * erciyes kayak merkezinde harikalar yaratan yazar. buzun üstündeki performansıyla ilgi çekmiş ve özelikle kızakla birleşmiş görüntüsü vermiştir. * uludag sozluk dizisi'nde cengiz karakterini canlandıran kişi. Suphi * tarafından başka kuruluşlara hizmet ettiği düşünülmektedir. * bismillah , gene başladı yazarı.* sırada ki olympique lyonnais diyen yazar. * beşiktaş-trabzon maçının bitimiyle baki mercimeğe küfürler yağdıran yazar. morali sıfırın altında. eh, demek ki neymiş fazla ses çıkarmamak lazımmış çok seslilik adına. edit :yuh lan daha entryi ekle demeden yazar olmuş hadi hayirli olsun * an itibariyle çaylaklıktan kurtulan yazar. hoşgeldim lan. * uludag sozluk'ü pek bir yakından takip eden yazar arkadaşımız olup uludag sozluk'e yararlı olacağına inanmaktayımdır. * sivas ta yaptığımız zirvemize gelip bizi şereflendiren, bizim için beşiktaş maçını bile izlemekten vazgeçen yazarımızdır. samimi sohbeti ve bana abi dediği için çok sevinmişimdir.* dostum yine bekleriz sivas a ve tabiki zirvelerimize. * son derece sıcak ve içten bir yazar. ruhunun temizliği yüzüne yansımıs. çok sevdim ben bu adamı. * sivas ta da zirve mi olurmus zirvesinde tanıştığım yazardır. sevdim. büyük adam olacak çok belli. * 1000. entrysini kutlamak isterdim ama kacırmışım 1001 olmuş.1000 entry yapacağım diye bir haftadır kas kas kasılan üçüncü nesil yazar.* *hadi formata uygun nice binlere.* * taaaaa kayseriden gelmiş ve gitmek istememiştir. artık nasıl bir zirve etkisiyse sivasa yatay geciş bile yapcakmıs. * hiç bir önyargım olmadıgı ama tanıyınca sevdiğim bir yazar olmustur. ama kendi önyargıyla gelmiş benide sevmezmiş yazarı. * enn kısa zamanda tekrar gelmenin sözünü vermiştir. * * * * an itibari ile illerimizin plaka kodlarına takmış tematik yazar.* * DÜN BEŞiKTAŞ'LI FUTBOLCULARA BUGÜNDE TRAFiK KODLARINA TAKMIŞ BEŞiKTAŞ'LI YAZARIMIZDIR. * * e s r a YAZMAYA ÇALIŞIP BAŞARILI OLAMAMIŞ YAZAR... FORMATA UYMUŞTUR ORASI AYRI... AN iTiBARi iLE YAZMIŞ. HEDEFLERi OLUP, BAŞARMAYA ÇALIŞANLARI SEVERiM... * sol frame'ye e s r a yazmaya çalışmış ve başarılı olmuş yazardır. teşekkürler mirmika. * azmetti başardı, yazdı esra'yı. şimdi sıra esra'ya yazmasında. onda da başarılı olcaktır, şüphe yoktur. * esra diye birini seven biri sanırım. * * korkuyorum, esra isimli bayanın soyadı, anne adı, baba adı, annesinin kızlık soyadını sol frameye yazmak kafasına eserse biz ne yaparız. * * soyağacı işinden 20 saniye kuralı olduğu için vazgeçen yazardır. bilgilerinize arz eder. * an itibariyle tebrik ettiğim yazardır. bu ne azimdir, sevgidir vb dir.* * * * an itibariyle çaylak olmuş kişidir. esra için yapmıştır sayın moderatörler. kıymayın yazık aşıktır. * . iyide olmuştur efenim.ne o öyle sol frame'ye e - s - r - a yazmalar falan git kızın evinin önüne yaz.* * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM. |