Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   eagle is free - 2 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188968-eagle-free-2-a.html)

bluemoon24 13-01-2009 04:30 AM

eagle is free - 2

* osmanlıca özürlü yazar.*

* vega şarkılarını tanıtmakta olan yazar. teşekkür ediyoruz.

* erciyes kayak merkezinde harikalar yaratan yazar. buzun üstündeki performansıyla ilgi çekmiş ve özelikle kızakla birleşmiş görüntüsü vermiştir.

* uludag sozluk dizisi'nde cengiz karakterini canlandıran kişi. Suphi

* tarafından başka kuruluşlara hizmet ettiği düşünülmektedir.

* bismillah , gene başladı yazarı.*

sırada ki olympique lyonnais diyen yazar.

* beşiktaş-trabzon maçının bitimiyle baki mercimeğe küfürler yağdıran yazar. morali sıfırın altında.

eh, demek ki neymiş fazla ses çıkarmamak lazımmış çok seslilik adına.

edit :yuh lan daha entryi ekle demeden yazar olmuş hadi hayirli olsun

* an itibariyle çaylaklıktan kurtulan yazar. hoşgeldim lan.

* uludag sozluk'ü pek bir yakından takip eden yazar arkadaşımız olup uludag sozluk'e yararlı olacağına inanmaktayımdır.

* sivas ta yaptığımız zirvemize gelip bizi şereflendiren, bizim için beşiktaş maçını bile izlemekten vazgeçen yazarımızdır. samimi sohbeti ve bana abi dediği için çok sevinmişimdir.* dostum yine bekleriz sivas a ve tabiki zirvelerimize.

* son derece sıcak ve içten bir yazar. ruhunun temizliği yüzüne yansımıs. çok sevdim ben bu adamı.

* sivas ta da zirve mi olurmus zirvesinde tanıştığım yazardır. sevdim. büyük adam olacak çok belli.

* 1000. entrysini kutlamak isterdim ama kacırmışım 1001 olmuş.1000 entry yapacağım diye bir haftadır kas kas kasılan üçüncü nesil yazar.*

*hadi formata uygun nice binlere.*

* taaaaa kayseriden gelmiş ve gitmek istememiştir. artık nasıl bir zirve etkisiyse sivasa yatay geciş bile yapcakmıs. * hiç bir önyargım olmadıgı ama tanıyınca sevdiğim bir yazar olmustur. ama kendi önyargıyla gelmiş benide sevmezmiş yazarı. * enn kısa zamanda tekrar gelmenin sözünü vermiştir. * * *

* an itibari ile illerimizin plaka kodlarına takmış tematik yazar.*

* DÜN BEŞiKTAŞ'LI FUTBOLCULARA BUGÜNDE TRAFiK KODLARINA TAKMIŞ BEŞiKTAŞ'LI YAZARIMIZDIR. *

* e

s

r

a

YAZMAYA ÇALIŞIP BAŞARILI OLAMAMIŞ YAZAR... FORMATA UYMUŞTUR ORASI AYRI...

AN iTiBARi iLE YAZMIŞ. HEDEFLERi OLUP, BAŞARMAYA ÇALIŞANLARI SEVERiM...

* sol frame'ye

e

s

r

a

yazmaya çalışmış ve başarılı olmuş yazardır. teşekkürler mirmika.

* azmetti başardı, yazdı esra'yı. şimdi sıra esra'ya yazmasında. onda da başarılı olcaktır, şüphe yoktur.

* esra diye birini seven biri sanırım. *

* korkuyorum, esra isimli bayanın soyadı, anne adı, baba adı, annesinin kızlık soyadını sol frameye yazmak kafasına eserse biz ne yaparız. *

* soyağacı işinden 20 saniye kuralı olduğu için vazgeçen yazardır. bilgilerinize arz eder.

* an itibariyle tebrik ettiğim yazardır. bu ne azimdir, sevgidir vb dir.* * *

* an itibariyle çaylak olmuş kişidir. esra için yapmıştır sayın moderatörler. kıymayın yazık aşıktır.

* .

iyide olmuştur efenim.ne o öyle sol frame'ye e - s - r - a yazmalar falan git kızın evinin önüne yaz.*

*

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:52 PM.