Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   africa - 2 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188931-africa-2-a.html)

bluemoon24 13-01-2009 04:28 AM

africa - 2

* benim dava kardeşim africa dünyada ki tüm köfteler sana kurban dedigim sevilesi ve tapılası yazar.ayrıca izmirde ki zirveye katılırsa bizi çok mesut eder.*beni ve onr u kofteciye götürcek yeminli...

* 2 hafta sonra askerde olacak yazardır. kendisi oradayken burada ne msn zirveleri, ne partiler ne orgy oluşumları olacaktır. ama kendisi orda soğuk mp5ine sarılıp bizleri bu ortamlarda huzurlu moda sokacaktır. zira o vatanı korurken hiç bir şeycikler olmaz. *

* son günlerde sözlükte polüler olan msn zirvelerinden birinde tanıştığım uuser. "

* h)

* acım naber ya?" ile başlayan muhabbetler uzadıkça uzadı ve şaşkınlık derecesinde ortak noktalar çıktı. hayırlar olsun diyor msn konuşmamıza geri dönüyoruz.

* yakında asker olacak allaha emanet ol dediğim tertibim.

* yeter ki gelsin antalya'ya asker olarak, her izin gününde ordayım ben. yemek falan yapar getiririm. bekliyoruz efendim.

* abi etrafta yavsaklar var naaparsın, şeklinde kendisine seslenmek istedigim,

destegini benden esirgememiş yazar kardesim. *

sozluk formatina selamlarımla,

tdk, yavsak : bit yavrusu. geveze, çok konuşan kimse.

* en büyük asker bizim asker olan yazar. vatani görevini en huzurlu şekilde yapması dileğiyle.

* kritik tarih ayın sekizi

izmire gelicek okumuş yazmış kişi

* askere gider imiş,hadi hayırlısı olsun,yolu açık olsun,selametle gitsin,selametle gelsin.

* askerlik için hayırlısıylan antalyalara gidecek olan yazar.benim istediğim pek olmadı ama olsun.zaten hangi istediğim oluyor.* yok sözlük duygulanmadım hiç.sağlıcakla gidip sağlıcakla gelirsin inşallah.biz buralardayız hep.

* benim hüznümü düşündükçe unutturan şansınla iyi ki varsın dediğim,tatil mekanında askerliğini yapacak kardeşim.*

* canım kardeşim, canım tertibim. ikimizde hayırlı tezkereler diliyorum. istanbul bizi beklicek, hatta ağlıcak arkamızdan ama vatan borcu namus borcu *

* sempatik , sıcak bulduğum yazar. şekerimsi insan.

* 5 ay yanımızda olmayacak antalya da vatani görevini yapacak,özleyeceğimiz yazar.

* asker'e giderken mayosunu yanında götürmesini sıkı sıkı tembihLediğim baLLı asker...* * * *

* askerliğini 12 ağustos 2006 tarihinden itibaren antalya il jandarma alay komutanliginda yapacak yazar.*

* söz verdiğim üzere tüm çarşı izinlerinde yanında olacağım kişi.***

* askere gitmeden önce army shop tan asker malzemesi almak yerine özdilekten havlu nike den mayo alması daha uygun kacacak asker ballısı.

* askere gitmenin verdiği şokla bana evlenme teklif eden yazar.* * *

* bana "kızları da alın artık askere" dedirten yazar.

* aşktan başımı döndüren yazardır.ona ithafen:

sevgi kutsaldır sanal bile olsa

sen kutsalsın zaman bile dursa

bekleyiş kutsaldır 5 ay bile olsa

bekleyecem africa m ölüm bile olsa *

* yarın askere gitmek üzere yola çıkacak ve askere gitmeden önce sözlüğe son entry sini bu entry ile beraber girmiş olan yazar.******.

ve daha adını sayamadığım varsa affola.şu yukarıda ismi yazanların hepsiyle bazı şeyler paylaştım.sağolunvarlığınız ve dostluğunuz için... görüşmek üzere...

* kendisine hayırlı tezkereler dilediğim, sözlükte pek muhebbet edememik ama düşüncelerinin benimle aynı olduğuna emin olduğum yazar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:21 PM.