![]() |
judas - 2 * nerde saçma sapan ve cinsel münasebetli bir başlık görülse, insanda kesin bu güzide insan da fikirlerini beyan etmiştir bu konuda hissiyatı yaratan yazarımızdır. allah akıl fikir versindir. * nasılsa gören , tanıyan yok internet burası. zırvala zırvalayabildiğin kadar , tepki gösterenlere inat eğlen eğlenebildiğin kadar... şimdiden yazdığın, yazacağın tüm entrylere cevaben * işte yeniden gür bir kapsül sürçsün eşikte Al sakallı bir kelebek başlasın bitsin Bu kestiğim son kardeşim surları sökün Hayır Judas düğünüme gelmeyeceksin! ah muhsin unlu - karicigim bana eroin koya * birinin kafasına bazuka dayayıp başlık açmakta direttiği adam. * sözlüğün nelere kadir olduğunun bir göstergesi, sözlük olmasa senin gibi biri bizim için şehir efsanesi olarak kalıcaktı, beyninin yarısından fazlasını bile bile çalıştırmadığını düşündüğüm * bir yazar. * 3 nesil yazar ve 3 numaralı oda takıntılı.* * online listesinde üstümde bulunması muhtemel yazar.* * isaya ihanet eden en yakın havarisidir. * karıştırmıyorsaom bir dönem otoporto'da da yazmış ilinç ve merak uyandıran kişilik. * beni çok fazla irdelemesinden artık sıkıldığım yazar. * * klavyesinde türkçe harfler mevcut olmayan yazar. * çok saygılı bir yazar. * almanya'da köpeklere dahi verilmeyen isim. sabun markası. * kendisi nickini kıskandığım tek insandır. * sözlük ilahı. evet bu lafı ben dedim. * bir garip ademoğlu. tüm abazan aleminin gönül şahı. takip edilecek adam. * * rastgele başlık açan yazar. * bazen anlamadan dinlemeden * yazan şahsiyet. * * sözlük emektarlarından. kanımca hakkı yenmektedir. üst mevkilerden bir kaç tanıdığı olsa şuan selebrity neyim olurdu. * hur ve kabul edilmis yaslilar örgütü kurucu üyelerinden. * $ahane insandır. o kadar yani. anlatılmaz.* kizilmaske ile benim avuntu kaynagimizdir. * "ruhum genç benim" diyecek kadar kendini avutabilen bir yazardır. bugün ben bunu gördüm.* yok öyle ruhum genç falanla olsaydı editlenen entrylerin iki farklı saati olmazdı. ayrıca: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:13 PM. |