Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   bosanmak istemiyorum - 2 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188880-bosanmak-istemiyorum-2-a.html)

bluemoon24 13-01-2009 04:25 AM

bosanmak istemiyorum - 2
 
* konular güzel olsa da içinde çalan müzik yüzünden soğuduğum program. ya bir müzik bir diziye bu kadar mı yakışmaz?



* dizinin hakimi bizim bakkaldır.



* az önce rastladığım şey.amaçlarını anlayamamakla beraber flash tv deki dizilere benzettim.



* tesadüfen izlemiş olup, hakimin duruşmadaki tavırlarına, hal ve hareketlerine hayran kaldığım programdır. bence hukukçular bu programı izlerken yerlere yatıyordur.



* Amaçları türkiye'de artan boşanmaların bir nebze olsun önüne geçebilmek olan program.



* 45 yaş ustu hanımların nedendir bilinmez çok sevdigi programdır.



* hakim dışındaki oyuncular abartılı ve cidden kötü bir oyunculuk sergilese de hakimin gerçekten hakimlik yapmış biri olmasından dolayı doğal oynadığı ve sırıtmadığı programdır. hele adamın hayatından anektodları ibret diye bir anlatışı var bir ara benim bile gözlerim doluyordu şerefsizim.









ayrıca jeneriğinde son sahnede kenetlenen iki alyansın birinin gümüş olması ve hakimin de gümüş yüzük takması da ilginç bir mesaj verme yöntemi olmuş.



* oyuncuların özel olarak "yeteneksiz oyuncular üretim merkezi"nden seçildiği, korku-komedi tarzı bir yapım. zapping yaparken bile denk gelinse insanı hayattan bezdirir, "yaşamak istemiyorum" şeklinde bas bas bağırtır.



* Oyuncular sanki yoldan geçerken seçilmişler.Görevlinin insanları zabtetmek amaçlı bulunduğu girişimlerde de yüzünde beliren sırıtık ifade gözümden kaçmadı.30 saniye içersinde insanın ruh sağlığını bozuyo.zaplarken denk geldiğim hödö işte...



* başlangıç jeneriği mükemmel olan program.



http://www.youtube.com/watch?v=s884F3zKx14 +



* desti izdivac'a katılanların bir sonraki program durağı.



* jenerik müziğinde ''.... damadım nerde şimdi..'' bölümünü duyunca gülmekten koptuğum, yerlere yuvarlandığım stv saçmalığı.









* Kötü oyunculuk, mutlu son klişeleri ve uçlarda iyi ve kötü karakterler dolayısı ile pek izlenebilir olmasa da hukuka meraklı insanların oturup günde 1 saat izleyerek kendilerini geliştirebilecekleri bir mecra olduğu kesin olan programdır. zira gerçekten de program mizanseni içerisinde hukuki teammüller eksiksiz yerine getiriliyor gibi. hakimin mahkemede arbede çıkaranları 3 gün hapisle tehdidi gibi ayrıntılardan tutun da 1. derece akrabaların mahkemede yeminsiz tanıklık yapabileceğine ilişkin bilgiler mevcut programda. ayrıca yaşı ilerlemiş bir hakimin bir duruşmada nasıl davranacağını da rahatlıkla programda görebiliyorsunuz. kısacası herşeyi kolpa olsa da hukuki ayrıntıları atlamadığı konusunda hakkını yiyemeyiz programı. şahsen başına oturup izlerken davalı ve davacı taraflarının yaşadıklarını anlatan flashbackler sırasında kanalı değiştiriyorum, duruşma bölümünde tekrar izlemeye başlıyorum. hakim eline sazı aldığı anlarda cidden zevkli olabiliyor çünkü.

*



* özellikle kötü oyuncular kullanılmış etkisi yaratan program.



* stv'nin saçma sapan fantastik yapımlarımdan birisi.



* özellikle hakimin repliklerine hasta olmamak elde degil.



* kötü dizi. oynayan hakim o kadar ruhsuz ve gıcıktır ki, ruh eşi olacağına kanaat getirdiğim nazlı ılıcak ile ıssız bir adaya düşmesini temenni ederim. mutlu mesut yaşayıp giderler.



* türk mahkemelerinde juri olup olmadığını sorgulamama sebep olmuş dandik yapım. amerika'dan etkilendiler herhal, ne de olsa kankaları orada.

stv de yayınlanan boşanmak istemeyenlerin muhakemesi.





zaplarken karşıma çıkmış ve bu ne bohem hayat dedirtmiş program.







hu* hukuka ömrümüzü verdik ama böyle muhakeme usulu ne gördüm ne de duydum.



hakimde bir kadı imajı var ki.düşün düşün boktur işin.



mevzu toplumsal ya rahatca işleye bilirsin.



ama bence bu çakma usul veya işleme hiç tutmamış.



ayrıca çakma dememin sebebi bu tür programı ben biryerde gördüm ama nerde. ama hatırladığım kadarıyla ordaki bu muhakeme usulu çok resmi ve ciddiydi. hatta izlersen o ülkenin muhakeme usulunu öyrenmiş olurdun.







hakimin! 'bunun cezası bu yavrum ama ahirette budur' demesiyle beni gülme krizlerine sokan program.







yahu karakteriniz kadı olsun. eski tarz birşey yapın ama güncel olayları eski gibi anlatın durun hem otantik olsun hemde ormantik.izleyelim.







ama hakim cübbesi giyipte bu tür bir mahalle muhakemesine karşıyım.







en azından hakim mesleği böyle değil.ama kadılık mesleği böyledir.







son tanım olarak: acilen orda ki 'evladım' diyen adamın hakimlik cübbesi değilde kadılık cübbesi giymesini talep ettiğimiz program.



* sadece müziği çok iyi olan fantezi ürünü stv yapımı.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.