![]() |
gerko - 2 * -gel kaçalım bu orospu dünyadan çok ileri muhabbetlerimiz olmasada onu sevmekteyim.tek bi lafınla beni kahkahalara boğduran usta[img]/images/smilies/biggrin.gif[/img]seni seviyoruz gerko * -aşk adamı -sporcu şahsiyet -en kral dost -esprili bir gerko -temiz kalpli o bizim gerkomuz. * * sorun çözücü arkadaşım. * an itibariyle sözlükte olan yazarlardan bir diğeridir.* * entrysi ile beni gecenin karanlığında güldürmeyi başarmış bir yazar. cuk oturmak deyimini gerko'nun bu entrysinden sonra söylemişler ilk olarak tdk öyle diyor. * gote kas goz cizmek başlığı ile bana yepyeni bir deyim öğreten yazardır. bu adamı tuttum. * iyi koştuğum söylenmesine rağmen içtiğinde yetişemediğim sözlüğü bize tanıtan çok değerli dostumdur. * yamulmuyorsam bass işi yalan olan uuserdir. * dave i yamultan * bir bass ile çalışmalarına başlayan yazar. * hem de ne yamulmak dediğim hatta bassını bile benimle alan geyik uuser. * entryleri buram buram izmir kokan yazar... hemseri... tanışıklığımız olmamasına rağmen kanım ısınmıştır... * * izmir de yazlar baska olur zirvesi için bakarız makarız anlamayacağım ısrarla beklediğimiz yazardır. * göztepeli diye yaptıklarımızdan ötürü kendi adıma özür diliyorum. * bir haller olmuştur kendisine. thrash metal delisi adam gitti daha dingin bir kişilik geldi sanki. * farklı mısın sen adamım? * ismi ko olan kişinin germesi gereken herhangi bir maddeyi germesi gerektiğini anlatan söz... gerko ger olum... * sürekli "tamam" diyen yazar. * kemal sunal filmlerindeki karakterlere olan ilgisinden dolayı kanımın ısındığı yazar.* * güzel yurdumun güzel insanı yazarıdır. severiz kendilerini. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 PM. |