![]() |
oyuna devam - 2 * tanırım iyi çocuktur demekle yetinmeyip yanı başımda bir sandalye ayıracağım yazar kişisi. * * durmak yok yola devam sloganının bir başka versiyonudur. * keşke bu nicki ben düşünseydim dediğim yazar. ayrıca çok tatlı bir ortaçgil parçası. * güzel yazar,tanımam etmem ama güzel yazar. edit: eksi veren yazar yıldızlı bkz oku.*** * nolu girdisi ile seviyeyi oldukça düşüren yazar. * arda'nin o sözü ne amaçla söylediğini bildiği halde. sözlükte dikkat çekmek hevesiyle birşeyler yapmaya çabalayan yazar. * * * anayasa mahkemesi üyelerinden biri olduğuna neredeyse inanacağım yazar. * tarafımdan "süper tespitler yapan kaliteli yazar" olduğu şıp diye anlaşılıvermiş yazar. küçük bir ayrıntı da var, erkekmiş. bu sebeple nik altı boş kalıvermiş. * nick altı boşluğu isyanı ile sözlük abazan ahalisine kral bir ayar vermiş tespitçi, çoğu konuda uyuşmasakta iyi yazar. yerden kalkabileceğini sanmıyorum.* edit: alternatif karma cokertme yontemleri demiştim, hakikaten de çökmüş galiba bi 30-40 puan.* * parası olmayana banal, zinayı reddedene ibne, oruç tutana agzi les kokan diyebilme cüretini kendinde bulan yazar. karmasıyla beraber seviyesi de çok düşükmüş. * islamla ilgili tek bildiği din bu ibaresinden ileri gidemeyen provakatör bir başka yazar. kirpigi gorunen kizin oldurulmesi diye bir başlık var. oraya bir entryni bekliyorum. * ağzınızdan çıkacak her kelimeyle ilgili bilgisi olan yazar. şeker deyin pancar tohumunun oluşumuna kadar anlatsın.* |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:29 AM. |