![]() |
turk futbol tarihini yakan sozler - 2 * sabri ugan * *denilen zamazingonun evet tam istedigimiz gibi gidiyor mac ile başlayan sözlerinin ardından gelen herşey... * yıl: 1907 - hadi arkadaşlar bir futbol klübü kuralım + kuralımda birader bizim arkadaş grubunda güzel top oynayan yok ki - boşver olm güzel top oynamayı,kara para aklarız,bir stad yaparız,hakemleride satın alırız,basın zaten bize çalışır,masa başında kazanmayı öğreniriz + ahanda kulağa hoş geliyor adı ne olsun abi klübün - fenerbahçe * rakip zayıf ama hafife almamalıyız. hatta: * barcelona-fenerbahçe maçının son dakikası rivaldo frikik kullanıyor ziya şengül:rüştü cepheden gol yemez. * neden düşeriz bilir misin arif? arif erdem * servet sen shevchenko yu tutacaksın. * sparta prag - fenerbahce maçı öncesi umit ozat sparta'yı sparta'da yeneriz.* fenerbahce'nin 0 puanlı şampiyonlar ligi macerası öncesi grup kuraları çekildikten hemen sonra selcuk yula içerdeki 3 maçta 9 puan garanti, fenerbahce bu gruptan çok rahat çıkar.* * 'maşşallah aslan gibi çocuk şevçenko gelse onu bile durdurur bu..' serveti küçükken keşfeden hoca * baki sen kafayı kazıtınca roberto carlos'a benzemişsin. ilkokul öğretmeni * baki 6 dil biliyor. * fenerbahçeli futbolcu ceza sahası içinde yere düşer. pozisyonun devamında fenerbahçe gol atar. ilker yasin:goooollll!hem penaltı hem gol!!! * abin sakat oynayamayacak, maaşallah boylu poslusun, gel sana lisans çıkaralım bizde oyna servet. not:gerçektir maalesef. * bırakıyorum bu okulu be yapamayacağım tornacılığı, bi saç uzatamıyorum, gözümün önüne gelip duruyor iş yaparken. ibrahim üzülmez. not: bu da gerçektir. * ben ders almam ders veririm. * ziya şengül: 'a.smith yerine sakatlıktan yeni çıkan rooney'nin oynaması fenerbahçe için büyük avantaj' * - necati koş bayrak dikiyorlar + abi olmaz öyle şey, geç nöbete, diktirtmeyelim... aradan geçer 15 dakika... * olm valla dikmeyecez lan gelin... * ömer üründül: böyle bir sistem de türk milli takımının başarılı olma şansı yok. kollektif futbol ölçülerinde, alan daraltma ve kısa pas yapmadığımız için elendik. * beşiktaş'ı yenmek için maça çıkacağız. telsim futbol servisi 090 ın gönderdiği bu mesaj bi taraflarımla gülmeme neden olmuştu. gülmekten artık karnıma sancılar girmeye başlamıştı. aynı telefona "inegölspor 1-0 beşiktaş maç sonucu" mesajı gelince aklımdan geçen gün görmemiş bütün küfürleri türk argo edebiyatına kazandırmıştım. neyse ki kupayı aldık da rezillikten kurtuldum * * ''bir italyan takımı buradan 3 gol yeyip maçı vermez.'' fatih terim türkiye'deki şampiyonlar ligi finalinde milan liverpool karşısında 3-0 öndeyken söylemişti. sonucu hepimiz biliyoruz liverpool şampiyon oldu. * haluk oku büyük adam ol. * hayrettin yapmaaaaa!-ercan taner * ankarasporda oynayan sonra ist. belediyeye gecen Necati Ateş'in '' hala Galatasaraya hizmetim devam ediyo'' demesi. * ''güzel orta ama attıgı noktada kimse yok'' bu nasıl guzel orta o zaman... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM. |