Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   turk futbol tarihini yakan sozler - 2 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188738-turk-futbol-tarihini-yakan-sozler-2-a.html)

bluemoon24 13-01-2009 04:17 AM

turk futbol tarihini yakan sozler - 2

* sabri ugan * *denilen zamazingonun evet tam istedigimiz gibi gidiyor mac ile başlayan sözlerinin ardından gelen herşey...

* yıl: 1907

- hadi arkadaşlar bir futbol klübü kuralım

+ kuralımda birader bizim arkadaş grubunda güzel top oynayan yok ki

- boşver olm güzel top oynamayı,kara para aklarız,bir stad yaparız,hakemleride satın alırız,basın zaten bize çalışır,masa başında kazanmayı öğreniriz

+ ahanda kulağa hoş geliyor adı ne olsun abi klübün

- fenerbahçe

* rakip zayıf ama hafife almamalıyız.

hatta:

* barcelona-fenerbahçe maçının son dakikası rivaldo frikik kullanıyor

ziya şengül:rüştü cepheden gol yemez.

* neden düşeriz bilir misin arif?

arif erdem

* servet sen shevchenko yu tutacaksın.

* sparta prag - fenerbahce maçı öncesi

umit ozat sparta'yı sparta'da yeneriz.*

fenerbahce'nin 0 puanlı şampiyonlar ligi macerası öncesi grup kuraları çekildikten hemen sonra

selcuk yula içerdeki 3 maçta 9 puan garanti, fenerbahce bu gruptan çok rahat çıkar.*

* 'maşşallah aslan gibi çocuk şevçenko gelse onu bile durdurur bu..'

serveti küçükken keşfeden hoca

* baki sen kafayı kazıtınca roberto carlos'a benzemişsin.

ilkokul öğretmeni

* baki 6 dil biliyor.

* fenerbahçeli futbolcu ceza sahası içinde yere düşer. pozisyonun devamında fenerbahçe gol atar.

ilker yasin:goooollll!hem penaltı hem gol!!!

* abin sakat oynayamayacak, maaşallah boylu poslusun, gel sana lisans çıkaralım bizde oyna servet.

not:gerçektir maalesef.

* bırakıyorum bu okulu be yapamayacağım tornacılığı, bi saç uzatamıyorum, gözümün önüne gelip duruyor iş yaparken.

ibrahim üzülmez.

not: bu da gerçektir.

* ben ders almam ders veririm.

* ziya şengül: 'a.smith yerine sakatlıktan yeni çıkan rooney'nin oynaması fenerbahçe için büyük avantaj'

* - necati koş bayrak dikiyorlar

+ abi olmaz öyle şey, geç nöbete, diktirtmeyelim...

aradan geçer 15 dakika...

* olm valla dikmeyecez lan gelin...

* ömer üründül: böyle bir sistem de türk milli takımının başarılı olma şansı yok. kollektif futbol ölçülerinde, alan daraltma ve kısa pas yapmadığımız için elendik.

* beşiktaş'ı yenmek için maça çıkacağız.

telsim futbol servisi 090 ın gönderdiği bu mesaj bi taraflarımla gülmeme neden olmuştu. gülmekten artık karnıma sancılar girmeye başlamıştı. aynı telefona "inegölspor 1-0 beşiktaş maç sonucu" mesajı gelince aklımdan geçen gün görmemiş bütün küfürleri türk argo edebiyatına kazandırmıştım. neyse ki kupayı aldık da rezillikten kurtuldum *

* ''bir italyan takımı buradan 3 gol yeyip maçı vermez.'' fatih terim türkiye'deki şampiyonlar ligi finalinde milan liverpool karşısında 3-0 öndeyken söylemişti. sonucu hepimiz biliyoruz liverpool şampiyon oldu.

* haluk oku büyük adam ol.

* hayrettin yapmaaaaa!-ercan taner

* ankarasporda oynayan sonra ist. belediyeye gecen Necati Ateş'in '' hala Galatasaraya hizmetim devam ediyo'' demesi.

* ''güzel orta ama attıgı noktada kimse yok'' bu nasıl guzel orta o zaman...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 PM.