![]() |
karin - 12 * genelde en güzel şeyleri yediğimize bizi pişman edip ağrıyan bölgemiz. * kendisine, çamurla oynama üzerine bulaşır dediğim yazar. * sözlüğün afedersin içine eden tecrübeli yazarlarından. * sevgisine muhtaç olduğum, ekşi sözlük dahil tüm sözlüklerin içinde şimdiye adar gördüğüm en güzel entryleri girmiş ağzıdan bal damlayan biriciksim. mihihihi. * sevgilisine muhtacım ben de bunun. versin onu bana. hemen acele... * en az ender gelisen osasuna ataklari kadar iyi tespitlere sahip, araştırmacı tespitör yazar. her telden yazar, iyi yazar. * kopush'un torpil meraklısı trivia'sının kurbanı olan yazar resmen genel kültürüyle rezil olmuştur. ayrıca en fazla oyuna devam kadar iyi yazabilmektedir. * * dur lan kızacaksın biliyorum bende sevmiyorum nicke dayalı espri yapmayı ama tutamıyacam kendimi sanırım, şimdiden sorry... daha önce yapan varsa, harbi oyarım lan! * sözlükte ki bir çok karması yüksek olan yazardan daha kaliteli yazardır. neden kötülendiğini henüz anlayamadım ama zaten bir sürü gereksiz yazarların oy vermesiyle ne ne derece ölçülür tartışılır. * patlican hastası. patlıcanların "tüy"lerinin var olduğunu savunan yazar. hem de utanmadan savunuyor. değişik bir tür. çözmeye çalışıyoruz. * şu saatten sonra yazmayı bıraksa bile yazdıklarıyla ne kadar iyi bir yazar olduğunu kanıtlamıştır. * * * * an itibariyle bağyan olduğunu öğrendiğimiz yazar. biz erkek sanıyorduk halbuse. hey allam.. * abdomen adını almaktadır*.karın bölgesinde oluşan istenmeyen durumlara karşılık hastaneye gidilip * çeklnir. * bayan yazar. ölçüleri 90-60-300 dür. * uzun zamandır bana sulanmıyor. acaba beni aldatıyor mu diye kuşkulandığım yazar. * * karin seni aldatiyor kalıbının öznesi. bir dost adlı gammazcılara karşı dikkatli olmalı. * buyur gel demek istediğim.* * aynaya bakınca "ölmüş lan bu" diyebilen yazar. * aynaya bakınca "ölmüş lan bu" diyormuş yazarı. ben başka bir şey dediğini hatırlıyordum ama.* * sık sık aynaya baktığı anlaşılan yazar. * aynaya bakınca "solmuş lan bu" dan ziyade gönül rahatlığıyla "soldurmuşlar lan bunu" diyebilen yazar. * yüzüne bakınca "yazık ettin lan kendine" den ziyade sinirle "yazık etmişler lan buna" dedirten yazardır. ben söylemedim, kendi söylüyor. umarım dediği kadar mat bir renkte değildir. * aynaya bakınca kendi kendine nazar değdirmemek için 'aman ne de çirkinim' diyen yazarcım.* |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:57 PM. |