![]() |
iktidarsiz jigolo - 10 * geçenlerde kendisini huzur evinin civarında dolaşırken gördüm. parasız kalmış yazar. ** * öss' de nasıl oldu da aynı sınıfa düşmedik dediğim, cüsseler bakımından neredeyse eşit olduğum bir tanecik* arkadaşım.* * düşüncelere dalmaması gereken sözlük yazarı. seviyoruz lan seni allahsız ! * yarınki sınavında kendisine çok çok başarılar dilediğim yazar, hemşerim, arkadaşım. * başarılar dilediğim unutmadığım * sevimli insan. * - bilader naber? nasıldı sınav? + iyi ya yaptık işte, herkes yapmış... sen napıyorsun? - havuzdayım ya güneşleniyorum aklıma geldin de... + ben de poker oynuyom. - hadi şeytanın bol olsun... buradaki birbirinden alakasız ayrıca ortamlarla alakasız konuları konuşan 2 adamı bulun. hah onlardan kumarbaz olanıdır işte. diğer sefa pezevengi de ben oluyorum. * ayar verecek konu bulamayıp uuser'lara siyasi yoldan yaklaşıp sevilmeyen tarafıyla ayarlama çalışan 3. nesil yazar. * kanalınızın ayarlarıyla oynamayın yazarı. ilginç kişilik. aslında söyler ama ayarlamayı yapmaz, otomatik ayar denen bir şey var... * ayarını verdikten sonra keyif sigarası içen zat.* * * * bizim televizyonu ayarlasana dediğim.* ayar entrysi olarak dile getirilen entrysi bu olan yazardır, yorum yapmayacaktır katıla katıla gülüp sigarasını içecektir. * 3.nesil uuser. usta uğraşma çocuklarla, küçük daha onlar, aaaa. * * * eski ortak anıların, içip sapıtmaların yüklü olduğu şarkıları yolladığımda müzik zevkimin değiştiğini düşünen şahsiyet. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:14 PM. |