![]() |
yaran bir demet tiyatro esprileri * yılmaz erdoğan tarafından yaratılmış ince/yaran esprilerdir. müremin-baba bademciklerim o kadar şişti ki ben onlara artık badem diyorum. ersin-anne şampuan çok güzel koktu biraz yemek istiyorum. gibi... * yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin vallaha... * ortaya bi seviş salata...* * ben o sekil biriyle sevişmedim yani. * yav lanet olsun dediydim öyle bi yalandan seğiştik gitti. * hem 150 bin dolar hem de yalapçak, bu düpedüz kazıkçılık * s- heç merak etme züleyha, kırlarda neşe içinde sevişeceğin günler yakındır. z- kırlarda mı.? s- gayet tabi. öyle müsait yerler varki bi bilsen. mesela geçen bi arkadaş geldi, ormanlık araziye götürdüm nası memnun kaldı nası memnun kaldı annadamam. düşünki atletimi aldı geri vermiyor. z- atletini mi, niye abi? s- o günün hatırası olarak saklayacakmış, aslında ona kalsa slipi alacaktı da okadarına müsade etmedim. * yıllar önceki bir bölümden. tirbişon: şşştt mükremin, peder geliyo! *. mükremin: boş ver kiliseye gidiyodur. * feriştah yenge: -ve o anda mükremin kapıda belirdi. aman allahım, bir insan ancak bu kadar kapıda belirebilirdi!... * saldiray abi'nin dahil olduğu diyaloglardır. http://www.youtube.com/watch?v=Igk4I7ssg-g + * ekibe çok sonradan eklenen saldıray abi'nin, cinsel içerikli espriler sayesinde en çok hatırlandığı espriler... * buna yarılan bunda geberdi gülmekten tanım: cevizli lokum. iiğğğgghhh! yazarken bile midem bulandı lan! * feriştah yengenin doktor fentezisi esnasında: -ama bu edeleler bir dıp insanı için çok fazla değil miydi? * eyvah necdet: -sen hiç kurbağaları düşündün mü züleyha?! * baştan ayağa espri bombardımanıdır. aradan cımbızla çekmek emeğe saygısızlık olur. buyrun bir örnek --spoiler-- http://www.youtube.com/watch?v=ZoJQlXoiGXk + --spoiler-- * feriştah yenge: -numaağn, karşıdan karşıya geçerken sağına soluna bakma emi! * -aa saldıray abi. *moralım zıfır züleyha. öyle bi depresifimki bu gadar olur yani. -hayırdır abi nooldu? *herkes üstüme geliyo züleyha. büroda oturuyom o arıyo saldıray para ver.bu arıyo saldıray sevişelim. öbürkü arıyo solaryumda toples vaziyetteyim hadi gel.ama olmaski canım bi insanın üstüne bu kadar gelinmezki. * - mükremin abi asım abiyi diktiler. + kim yırtmıştıki? - evladım o yatağı bel ağrıların için mi aldın? + yok teyze direkman sevişmek için. * saldıray abi : iyi günler.. mükremin abiye bakmıştım. feriştah yenge : bakmıştınız ? görebilmiş miydiniz peki ? * - yarar mı koparır mı bilmem ama öseseye hazırlanan gençler olarak biz uzuuunca etkisinden kurtulamamıştık - ^^ ya inek olursun , ya da zamanında inek dediğinin altında çalışırsın.. ^^ * züleyha'nın ilk ve son hit parçası milyonların diline dolanmıştır bir zamanlar.* bıraak gitsin bitsin artık götürsün her şeyleri leri leri bıraak gitsin gitsin artık götürsün mektupleri leri leri * * kız erkek arkadaşının yanına gitmek için hazırlandıktan sonra - anne ben çıkıyorum * - geç kalma - yok anne hemen çıkıyorum. * lütfiye'nin her uzun cümlesinden sonra mükremin'in "ne dedi bu? kötü bir şey söyledi." demesi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 PM. |