![]() |
caylaklik * bir seye, bir ise, bir yere alisma sureci. sozluk** jargonunda entry lerin okur ve diger yazarlarca gorulmedigi, sadece moderatorler ve caylagin kendisi tarafindan okunabildigi donem. uludagsozluk te mevcut degildir. * zannediyorum yakın bir süre sonra sözlüğünde bunyesinde barındırmaya başlayacağı olay. * kanımca yakın bir zamanda sözlüğün bünyesinde barındırması gereken olay... * ne zaman bitecek die her gün hızlı bir şekilde sözlük sayfasına girildiği ama umutların boşa çıktığı bir nevi sınav sonucu beklemek gibi bir şeyi barındıran meslek ismi * eğer sonradan düşüldü ise, insana unutulmuşluk hissi veren, melankoli yaratan mevki. * aşılması gereken bir aşama. artık malum kuşun ne tür çaylaklığını gördüler bilemiyorum ama bir "acemi çaylak" lafı yerleşmiş işte dillere. "çaylaksın sen çaylak kal" da denebilir. bilemem. * avazın çıktığı kadar bağırıp ta kimsenin seni duymadığı kötü bir durumdur... sözlükten soğumaya sebebiyettir... kendimden biliyorum... * bi çıksam çok manyak konular açıcam ama he diyince olmayo ki dedirten durum.kurtulmak herhalde insana büyük zevk verir... * incindiğim, minildiğim , yazarlığın o dayanılmaz tadına ermek için bir an önce atlamam gereken kahredici durum. * bir daha yaşamamayı dilediğim durumdur. insan kendini hayalet gibi hissediyor. yazıyor, ifade ediyor ama okunamıyor, görülemiyor. * yazdıklarını sizden ba$ka kimsenin goremedigi,haksız yere yapıldıgınız zaman ba$lıgınıza yazılan entrylere dahi cevap veremediginiz,bırak sozlugu yonetmeyi,kendini yonetmekten aciz moderatorlerin i$guzarlıgı sonucunda ula$abilecegiz statu.. * en saçma tarafı mesaj gönderememeniz ve neden çaylak olduğunuzun hesabını soracak kimseye ulaşamamanız.** * kaç gün çaylak olduğunuza dair bir bilginin bile verilmediği komik ama gerçek vaka. herhalde yazarlarını sözlükten soğutmak için bu kadar uğraşan başka bir sözlük yoktur. * yazarken neden çaylak olduğunuzu bilmeden girdiğiniz statü. * 22 entry girmeme rağmen hala içinde bulunduğum durumdur. * * HELE YAZARKEN OLUNMUŞSA ACI VEREN BiR HADiSEDiR... * sıkıcı iş. içinde bulunduğun süre zarfında hiç durmadan kendi kendine konuşuyorsun gibi hissetmene yol açabiliyor. arkadaşım bir cezalandırdın 10 gün geçti, bir sürü manalı-manasız entari döşesim. kimse okuyamıyorsa yazmanın mantığı nerede? yok mu bir yiğit moderatör? çıkarsın beni bu kötü kaderimden.. hüop arkadaş sana diyorum.. * şu anda yaşadığım yazarlık döneminde üstlenmek zorunda olduğum sıfattır, hemencecik atlatılasıdır. * içinde bulunduğum ve çıkmak için büyük çaba sarfettiğim, bunca entry ye rağmen çıkamazsam en sonunda tünel kazıp kaçarak kurtulacağım durumdur kendisi. * ''aa bu benim lan'' dediğim , her dediğimde kendimi ezik hissettiğim mod . edit : bi gün bende mutlaka yazar olacağım . yazarlıktan sonra gelen edit : evet oldum . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 AM. |