![]() |
sosyalpenguen * hoş gelmiş yeni yazar. ya da eski yazar ama kimse yazmamış. ya da öyle bir şey işte ya. yine de hoş gelmiş. * * sürekli entry giriyor efendim, durduramıyoruz yazarı. bugün an itibariyle 60. allah arttırsın.* * the sims 2 seven yazar.seviyoruz. * nicki ile dikkatimi ceken yeni yazar,yolu acik olsun. * hayvanlara hakaret eden yazar. kendisini esefle kınıyoruz. * kafasını kurt cobain e takmış olan kıskanç yazar.kıskanmasın bu kadar o hiç beğenmediği adamı. ayrıca rockçı kızlardan da ne istediğini anlamış değilim. cık cık cık. yakışmıyo. beni daha fazla nefret ettirmesin kendisinden. * axl rose ve taytına olan ilgisiyle dikkatimi çekmiş, kurt cobain'e olan kızgınlığıyla takdirimi kazanmış yazardır. * yeni tanımış olup yazılarını ilgi ile takip ettiğim tükenmez kalemlerden... * çeşitli nedenlerle içimin ısındığı penguen. hem de sosyal olanından. * sıradan bir penguen olarak kalmayı tercih etmediği için takdir ettiğim yazar. * nickini kıskandığım dikkat çekici yazar.* * aylar sonrasından edit:ısrarla tekrar tekrar eksi oylayan kişi çok merak ettim.amaç ne?nesini beğenmedin? penguenim ne yaptın da çaylak yaptılar seni? * anti ampülcü yazar. * tekrar hoşgelmiştir, can yazardır, bir daha rahat dur yazarıdır... * pingu. pingu'm o. şu anki avatarımı ona ithaf ediyorum. * küresel ısınmaya yenik düşmüş penguendir efendim. * akıl sahibi yazar kişisi. yazdıkları ciddiye alınasıca... * kendini bilen, bir şeylerin farkında olan ve susmayan yazardır. helal olsundur. * başlıkları altalta okuyan yazar. * gomunist yazar. * makinist. * lugatimize "hödde" kavramını sokan insan! * güzel nickli, her başlıkta yazısına rastladığım takip edilesi bir yazardır. * olaylara guzel guzel bakis acilariyla yaklasip guzel guzel okutandir. * yaklaşımlarını sevdiğim yazardır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:12 AM. |