![]() |
oylumunelumune * an itibariyle 3 tane entry girmiş olan çaylak sözlük yazarı. hoşgelmiş.. * yeni yazar adaylarımızdandır. hoşgelmiş * aday adayıdır. sözlüğe hoşgelmiştir. * nickini uzun süre algılayamadıgım daha sonra oy lumune lumune şeklinde olduğunu farkettiğim yeni yazardır. hoşgelmiştir. * nihayet bugun nickini doğrudüzgün okuyabildiğim yazar. olumuneolum nicki gercekten enteresan. olumuneolum, sonuna kadar olum. * muthis nickli yazar.yazilari da guzel,okunasi,takdir edilesi yazar. * bikini giymenin türklükte olmadığını savunan yazar. * * nicki bulurken yaşadığı aşamalarla aklıma kazınmış yazar. beni kopartmış yazar. şekerim yazar. * aylardır isminin anlamını merak ettiğim, en sonunda morfinin bana büyük gerçeği açıkladığı, birçok başlıkta entryi bulunan sağlam yazar. nickinin anlamı: oy lumune lumune * taktire sayan bir nick seçtiği için tebrik edilesi yazar.* * ilk başta nickini "oylum emine emine" sandığım, karpuzkabugu ankara cubuk baraji na dustu zirvesi'nde tanıştığım, 2 aylık yaz tatilini az gören yazardır.* * karpuzkabugu ankara cubuk baraji na dustu zirvesi'nde tanıştığım, ve uludag sozluk ankara nargile zirvesi'nde daha fazla tanıma fırsatı bulduğum, nickini bir türlü söyleyemediğim ancak muhabbeti inanılmaz olan yazar. ayrıca 4 ay önce sigarayı bırakmış olduğu için nargile'ye büyük bir hevesle sarıldığı gözlerden kaçmamıştır.**** * messenger'da kullandığı nicki uzun süre "nsdap" sandığım arkadaş. "ankarada nazi mi var?" diye düşünmeye başlamıştım ki uyardı beni.sağolsun. * insana söylenişi ile neşe katan nicktir. oy lumune lumune. ben kurbanım lumune... * an itibariyle sesini duyup şok olduğum sesi guzel guzide yazarlarımızdan.tabrik ederim.şukela efem! * uzun zamandır sesini soluğunu duymadığımız merak ettiğimiz seviyeli uuser. ankaraya döndüğünde bir zirve fena gitmeyecektir. zirvenin seviyesini yükseltmek açısından bulunmaz kişiliktir. * kendileri su an tatilde oldukları icin pek online gorunemeyen suser.haftaya tekrar sizlerle birlikte olacaktır. * nickini her gördüğümde oy oy emine türküsünü aklıma getiren yazar. sabah gördüm entryni çok komik geldi, bana sözlükte mi yaşıyon oylumunelumune eksi değmesin sana * sabah sabah özel mesaj yolu ile muhabbet ettiğim ilk entryisini rush hakkında girerek kalbimi kazanmış sözlük yazarı * insanı kekeme, pepe, ve tüm söyleyiş arazlarına sevk eden kolay görünüşlü, zor nik sahibi yazar. * 19 ekim 2006 ankara iftar yapiyoruz zirvesi nin az sohbet edip çok sevdiğim kişisi, ayrıca gecenin en güzel kızı. * pek sevimli , pek cana yakın 41 yazardan biridir. zirvede grubuyla taktik çalışarak tabu da grubumuzu alt etmeyi başarmış insandır. ama rövanşını alacağızdır. * tabu oyununu en iyi oynayan sözlük yazarlarındandır. e insan zeki olunca faydasını da görüyor tabi... uzun süredir muhabbet halindeyken görmek 19 ekim 2006 ankara iftar yapiyoruz zirvesinde kısmet oldu. iyi ki de oldu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 AM. |