![]() |
italiano * Yazardır kendileri.uludag universitesi'nden. * italyanca italyan l'Italiano:italyanca * gelişini hissettiren yazardır. eski mesai arkadaşıdır aynı zamanda. aramıza hoşgelmiştir kendileri... * italyanlık nerden diye sormak istediğim *,akabinde selam ettiğim pek sempatik yazar... * * * italyan kelimesini kullanarak acaba ben yakışıklıyım imajı uyandırmaya mı çalışan yazar kardeş. * bir burger king ürünü chicken royal'e gorlic sos domates ve soğan koyularak yapılır... * kendisinin araba manyağı olduğunu düşündüğüm * sözlük yazarı * pek bir periyodik tablo gordüğüm yazar. * tdk tarafından onaylanmış yazar.megolamanın aslında megaloman olduğunu öğrenmeme sebebiyet verdiğinden ayrıca teşkür ederim. * klavyesinin başında sadece bilgilendirme ve de doğru bildiklerini anlatmak adına bulunan yazardır. azimli bir kardeştir. helal olsundur. selam olsundur. * açtığı başlıklardan matematikle pek alakalı olduğunu düşündüğüm yazar. bu yönüyle direk +1 dir gözümde efendim. * * internet üzerinde siemens sx1 ile alakalı payaştığı bilgilerle takdirimi kazanan güzel insan. * yaratıcı user. * her italiano nickini gördüğümde gözümde ince bıyıklı bir italyan erkeğinin canlanmasına vesile olan,sağlam yazıcı sözlük yazarı. ** * arka arkası kesilmeyen açıklayıcı ve hız konusunda kendisine erişilemeyen başlık yazan uuserdir * tematigine karsi cikanlar, sadece tematik yazdigini söyleyenler entry okumuyorlar zannimca.. sözlüge tematikle bilgi yüklemis,diger entryleriyle sadece tdk yazari olmadigini göstermis,ince mizah anlayisiyla gülümsetmis yazardir..** hic vazgecmesin diyoruz.. * bana göre sözlüğe yararlı birkaç yazar'dan biri. * entrysiyle çok takdir ettiğim yazar.sozluk yazarlarinin sesi. ayrıca diğer entrylerini de dikkatle incelediğimiz ve beğendiğimiz yazardır kendisi. * -her zaman formata sadık kalmış, -çizgisini her daim korumuş, -hem bilgi verici,hem düşündürücü hem de yüzde bir tebessüm oluşturabilmeyi aynı çatı altında toplayan, -ilkelerinden ödün vermeyen,saygılı,açık görüşlü, -sözlüğün büyük değer verdiğim kalemlerinden. * tu parlare italiano? * sozlukle pek alakali,yazilari didik didik inceleyen ve iyi yorumlayan,nezaketli bir sozluk yazari. * sevdiğim yazar kardeşimdir... delikanlı muhafazakar şahsiyettir * * şahsen tanımıyorum ama yazılarını begendığım yazar. özellikle de muhafazakar diye adlandırılmasına sebep olan yazılarını begendiğimi belirtmeliyim. * 48 yolcusu baslıgındaki entrysi ile beni benden almıs yazar. * her ne kadar fikirlerimizin uyuşmadığı birçok zaman olsa da sevdiğim bir yazar arkadaşımdır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 AM. |