Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   italiano (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188548-italiano.html)

bluemoon24 13-01-2009 04:06 AM

italiano

* Yazardır kendileri.uludag universitesi'nden.

* italyanca italyan

l'Italiano:italyanca

* gelişini hissettiren yazardır. eski mesai arkadaşıdır aynı zamanda. aramıza hoşgelmiştir kendileri...

* italyanlık nerden diye sormak istediğim *,akabinde selam ettiğim pek sempatik yazar...

* *

* italyan kelimesini kullanarak acaba ben yakışıklıyım imajı uyandırmaya mı çalışan yazar kardeş.

* bir burger king ürünü chicken royal'e gorlic sos domates ve soğan koyularak yapılır...

* kendisinin araba manyağı olduğunu düşündüğüm * sözlük yazarı

* pek bir periyodik tablo gordüğüm yazar.

* tdk tarafından onaylanmış yazar.megolamanın aslında megaloman olduğunu öğrenmeme sebebiyet verdiğinden ayrıca teşkür ederim.

* klavyesinin başında sadece bilgilendirme ve de doğru bildiklerini anlatmak adına bulunan yazardır. azimli bir kardeştir. helal olsundur. selam olsundur.

* açtığı başlıklardan matematikle pek alakalı olduğunu düşündüğüm yazar. bu yönüyle direk +1 dir gözümde efendim. *

* internet üzerinde siemens sx1 ile alakalı payaştığı bilgilerle takdirimi kazanan güzel insan.

* yaratıcı user.

* her italiano nickini gördüğümde gözümde ince bıyıklı bir italyan erkeğinin canlanmasına vesile olan,sağlam yazıcı sözlük yazarı. **

* arka arkası kesilmeyen açıklayıcı ve hız konusunda kendisine erişilemeyen başlık yazan uuserdir

* tematigine karsi cikanlar, sadece tematik yazdigini söyleyenler entry okumuyorlar zannimca..

sözlüge tematikle bilgi yüklemis,diger entryleriyle sadece tdk yazari olmadigini göstermis,ince mizah anlayisiyla gülümsetmis yazardir..**

hic vazgecmesin diyoruz..

* bana göre sözlüğe yararlı birkaç yazar'dan biri.

* entrysiyle çok takdir ettiğim yazar.sozluk yazarlarinin sesi. ayrıca diğer entrylerini de dikkatle incelediğimiz ve beğendiğimiz yazardır kendisi.

* -her zaman formata sadık kalmış,

-çizgisini her daim korumuş,

-hem bilgi verici,hem düşündürücü hem de yüzde bir tebessüm oluşturabilmeyi aynı çatı altında toplayan,

-ilkelerinden ödün vermeyen,saygılı,açık görüşlü,

-sözlüğün büyük değer verdiğim kalemlerinden.

* tu parlare italiano?

* sozlukle pek alakali,yazilari didik didik inceleyen ve iyi yorumlayan,nezaketli bir sozluk yazari.

* sevdiğim yazar kardeşimdir... delikanlı muhafazakar şahsiyettir

*

* şahsen tanımıyorum ama yazılarını begendığım yazar.

özellikle de muhafazakar diye adlandırılmasına sebep olan yazılarını begendiğimi belirtmeliyim.

* 48 yolcusu baslıgındaki entrysi ile beni benden almıs yazar.

* her ne kadar fikirlerimizin uyuşmadığı birçok zaman olsa da sevdiğim bir yazar arkadaşımdır.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:23 AM.