![]() |
ozz le grand * yeni bir sözlük yazarı. * * doğan görünümlü şahin olayını golf görünümlü polo boyutuna taşıyan modifiye hastası ekonomi ustası,kültürlü,carslbergçi,dert ortağı,süper insan gerçek dost. * fikirlerini savunurken gösterdiği hırçınlığa rağmen, entryleriyle boş olmadığını kanıtlamış yazar. dikkatle takip edilesi ... * kel kafalı, top sakallı, aşk insanı, ekonomi üstadı, iyi bir ev arkadaşı, güzel insan gerçek dost. * sözlükte yeni farkına vardığım yazarlardan. entryleri çok sağlam , şahsen takdir ediyorum * * sohbeti ve akıl yürütme biçimi hoş olan yazar. * özellikle,girdiği siyasi entry'leri beğenerek takip ettiğim,hep burda olmasını dilediğim yazardır. * O artık "Bıdık" ın babası, o artık vosvos çu. * nolu entry den sonra yazdığı * nolu entry si ile counter strike'ta sniper olarak takıldığı hissini veren yazar. nokta atışları gayet isabetli. * 6 kasım 2002 başlığına yazdığı entry ile saygı duyduğum sözlük yazarları arasına giren gerçek bir galatasaray taraftarı olan yazar. * onca zamandan sonra selami bir borc bildigim yazar. * realist, akıllı ve dogmadan uzak duruşu ile takdir uyandıran yazardır. * faşistlere yönelik nefretini takdir ettiğim yazardır. artık bu ülkenin faşizme tahammülü yoktur. * aklına her daim rambo okan'ı getirmesini ve gülmesini tavsiye ettiğim yazar. ortak paydamıza laf atacak olanlara karsı her daim yanında olduğum yazar. * sözlüğü hem okuyan hemde sözlüğe yazan dikkatli bünyedir. tarihinide iyi bilir. * kendisinin müzik zevki hakkında atıp tutan afacanları cebinden çıkaracak derecede müzik bilgisi ve zevkine sahip, yıllardır müzik yapan yazardır. müzik zevkini internetten mp3 indirmekle edinen yazarlara duyurulur. * nedense bir türlü mesaj yollayamadıgım * sözlük yazarı. severek okuyorum, benim kafadan o da. bir ara uzaktı bu mahalleden, geri döndüğü iyi olmuş. ya da ben çok boşladım sözlüğü, her neyse, neticede begendiğim entrylerin altında nickini görmek şaşırtmaz oldu. sir, wellcome on board again ! * * ayar veren yazar. * * bana ilk hosgeldini diyen, yazilarini takip ettigim sözlük yazari. izmirin tadini almis görünüyor. * bir süreliğine bilecik ili sınırları içinde jandarma olarak ikamet edecek, sıcak bir mayıs günü yumurtaları toplayıp geri dönecek yazardır. * hayırlı teskereler dilenen yazardır. * hayırlı teskereler dediğimiz yazardır. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM. |