![]() |
desifreolmusdisiuuser * yeni dördüncü nesil yazar. * birkaç vakte kalmaz "selam, yakisikliuuser@hebelemail.com seviyeli bir sohbet etmek istersen ekle." tarzı özel mesajlar alabilecek yazar. deşifre olamayınca kendi kendini deşifre etmiş yazar da diyebiliriz. * kendini ifade ederken desifre etmekten sakınmayan dürüst yazar. *bünyenin sonradan anladığı edit: ayrıyetten azimli bir yazar kişisiymiş efenim kendisi. * ne zaman ve nerede deşifre olduğunu merak ettiğim yazar kişisidir. * yalandır. üstün çabalarıma rağmen deşifre edemediğim 4. nesil yazar kişisidir. * hemşehrim olan yazar . * yeni yazarmış. hoşgelmiş... * * * yeni gelen yazar dişi olunca hakkında girilen entry sayısına bakın ne kadar entry' si var daha bu yazarın ? * * * * disiligini ön plana cikarmaya calisan bir yazarmis. * * uzun cümle kurabilme yetisine sahip olmadığını düşündüren yazar.. * her zaman yazmayı bilmeyen yazar. edit: her zaman yazmayı öğrenen yazar. * iyi yazar. söylemesem olmaz. * yüzü sivilceli, 9.75 numara hipermetrop, sakalı babasından fazla, latin pembe dizilerindeki çirkinken güzelleşebilme potansiyeli de olmadığı için sözlükte kendine kur yapılmasını istemiş olma ihtimali çok düşük yazar. * * * * komik bir nicke sahip yazar. * ''hanım koş sözlükte bayan var. ya da sen koşma ben koşarım... Belki güzeldir de. Ne yapıp edip öğrenmek lazım. hanım koş beni boşa. bayan var burda. tanımam etmem. '' yazarıdır. * * bazı yazarları seri artı oy' a boğan uuser.. * fake olduğunu düşündüğüm yazar. * * rahatsız ettiğim yazar. * * fake sandığım için özür dileri yazarı. hakkat değilmiş *. * clone oldugunu sandigim yazar. * beni yedigini soyleyen yazar.* * -hoş geldiniz, dişiuuser...bi akşam diyorum yemeğe....çaaattt...aahhh. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:16 AM. |