![]() |
internettin * aramıza yeni katılmış yazarlarımızdandır. hoşgelmiştir. kaliteli entrylerini beklemekteyiz. * aramıza hoşgelmiş yeni bir yazardır * cin olmadan adam çarpmaya çalışan ,kendini bilmeyen... * cin gibi olmak için kendini telkinleyen,ama bu işin ,telkinle melkinle olamayacağının farkında olan tezat kişilik. -aloo nickinin hakkını ver hakkını.. * istediğim 3 dileği yerine getirecek olduğunu düşündüğüm yazar. * türkçemizi ayrı bir güzellikte kullanan yazar.* * * tühh yaa .!!.. bugün de kimse bi şey yazmamış sözlük..... * saygıdeğer savaşçı, ulaşılmaz kişilik... arkadaşlarını pek sahiplenir, gerekirse onlar için canını verir. * fantastik ulu roman'da beni sevenlerime bağışlamış insaf sahibi yazar.. saolsun, var olsun.. * sadece bi yokladım sözlük... * henüz katıldığı bir zirvesi olmadığından pek farkedilmeyen yazar *..kendisi müthiş bi yazardır.* * pot kırdığım yazardır kendileri..özür diliyorum tekrar kendilerinden... * kendisinin hatun sanılmaması gerekmektedir. * hikayenin* sonunda ışın kılıcıyla ödüllendirmeyi düşündüğüm ortadünya'nın yazar-döver'i. * kendi adına açılan başlıkta, daha önce 10 entry var iken, sadece bir yoklama yapıp, bir anda entry sayısını 17'ye çıkaran akıllı yazar. * * * hiç tanımadığım,ismini her gördüğümde bana eti cin i hatırlatan yazar. * sözlüğe katılmamı ilk fark edip, nickim altına ilk yorum yazanlardan biridir saolsun. ayrıca yazar nicklerinden yazdığı şiirde adımıza yer vermesi ayrıca onur vermiştir. takibiniz karşılıksız değil, ilgiyle izliyoruz, diyoruz.. * "biliyodum.. biliyodum.. beni sevdiğini biliyodum" diye haykırmama sebep olan *18 kaplan gücündeki * yazar kimsedir.. ** * sözlüğün gelecek vaadeden yazarlarından. roman olayından sıyrılıp diğer baslıklara da entry girse de biz de oy versek .... * aslında kraliçe * olmasına rağmen bunu bilmeyen, kendi gerçeğini yüce amaç uğruna çıktığı yolculukta bulacak savaş prensesi ve fantastik ulu yazar * fantastik ulu romanda omzuna konmayı sevdiğim savaşın en güzel prensesi hatta ikinci kahramanı * fantastik ulu yazarlardan 74 lü olanı * * yazmaya 1 hafta ara verecek olan yazar.* * 26 haziran itibariyle artık yazma vakti geldiğini düşündüğüm yazardır.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM. |