Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   hidrojen (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188424-hidrojen.html)

bluemoon24 13-01-2009 03:57 AM

hidrojen

* doğal bolluğu %99,98 olan element.

* Periyodik cetvelin ilk elementi. H ile gösterilir. Atomik Kütle Birimi cinsinden değeri 1'dir ve en küçük atom kütle birimine sahiptir.

* 2 tanesi 1 oksijenle birleşirse suyu oluştururlar.

* MRI çektirdiğinizde, vücudunuzda her birinin aynı yörünge düzleminde hareket ettiği element, oha yani.

* güzel izotopları olan element.

* eski kanserojenin yeni nicki.moderasyon deiştirmiş valla.

* abilerin kralının yeni nicki

* an itibari ile sloganı "lanet olsun iddiayi çıkaran zihniyete" olan, büyük ihtimalle tutuştuğu iddiayı kaybetmiş olan sözlük yazarı.

* EVRENDE en çok bulunan element

* abijikktir kendisii

* bana kompedan ile kompetan arasindaki farki ögreten,beni dumura ugratan sözlük yazari..

* kendisine kahve falı bakma sözümü hatırlatan kişi * fiyat konusunda açıklık getirmemi istemişti. bir kaç entry ile anlaşabileceğimizi söylemiştim * sanırım artık kahve falı bakmanın zamanı geldi. *

* Geleceğin enerji kaynağı olacağına kesin gözüyle bakılan,böyle önemli olmasına ragmen atom agarlıgından* anlasıldıgı uzere oldukca mutevazi olan element...

*1.00794 g/mol

* kendisine 5000. entryi hediye etmediğim, ama 7000. entryimi kendisine sunacağım sevimlilik abidesi, taşı gediğine oturtma imalatçısı, değerli bünye.

* sözlüğün yaramaz, ele avuca sığmaz çocuğu, yazdığı entrylerle ışığını yansıtan, muzipliğini ortaya koyan insan ve işte 7000. entryimi sana adıyorum. iyi ki varsın.

* çok sevdiğim abimdir kendisi *

* lost dizisindeki uğursuz sayılar olan 4-8-15-16-23-42'i sayısal lotoda oynuyorum.beni takip ediyor.kazanırsam beni çok seviyormuş öyle dedi. *

* ilk hatada çömez falan dinlemeden, hatayı yüze vuran yazar.kınıyorum.*

* hakkaten de naalet bir yazardır.. ben de kınıyorum kendisini

bana çamur atmış yazardır. ben de kendisini esefle kınıyorum *

* yok mu başka kınayan diye feryat ettiğim yazardır.gerçekler su yüzüne çıksın.

* geri dönüşümü olan, değişim yanlısı sempatik yazar...

* sözlükte kendisinden korktuğum tek yazar. gece çorbacısından çıkarken, uludagsozluk bok at izi kalsin haber ajansina yakalanmamak için ecel terleri dökmeme sebep olan, ağız tadıyla reina, laila'larda gezinmemi engelleyen medyatör.

* benim gibi bir sidikliye bok atarak necasetvari bir insana dönüşmeme sebep olmuş uuserdir...

kendisine sesleniyorum burdan:

"eheh sensin o reşat çalışlar.bi kerem ben ayşe hatun önal'ım çaktırmıyorum şarkımı da kendim yazmıştım üslubumdan tanımadın mı?:P"*

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM.