![]() |
hidrojen * doğal bolluğu %99,98 olan element. * Periyodik cetvelin ilk elementi. H ile gösterilir. Atomik Kütle Birimi cinsinden değeri 1'dir ve en küçük atom kütle birimine sahiptir. * 2 tanesi 1 oksijenle birleşirse suyu oluştururlar. * MRI çektirdiğinizde, vücudunuzda her birinin aynı yörünge düzleminde hareket ettiği element, oha yani. * güzel izotopları olan element. * eski kanserojenin yeni nicki.moderasyon deiştirmiş valla. * abilerin kralının yeni nicki * an itibari ile sloganı "lanet olsun iddiayi çıkaran zihniyete" olan, büyük ihtimalle tutuştuğu iddiayı kaybetmiş olan sözlük yazarı. * EVRENDE en çok bulunan element * abijikktir kendisii * bana kompedan ile kompetan arasindaki farki ögreten,beni dumura ugratan sözlük yazari.. * kendisine kahve falı bakma sözümü hatırlatan kişi * fiyat konusunda açıklık getirmemi istemişti. bir kaç entry ile anlaşabileceğimizi söylemiştim * sanırım artık kahve falı bakmanın zamanı geldi. * * Geleceğin enerji kaynağı olacağına kesin gözüyle bakılan,böyle önemli olmasına ragmen atom agarlıgından* anlasıldıgı uzere oldukca mutevazi olan element... *1.00794 g/mol * kendisine 5000. entryi hediye etmediğim, ama 7000. entryimi kendisine sunacağım sevimlilik abidesi, taşı gediğine oturtma imalatçısı, değerli bünye. * sözlüğün yaramaz, ele avuca sığmaz çocuğu, yazdığı entrylerle ışığını yansıtan, muzipliğini ortaya koyan insan ve işte 7000. entryimi sana adıyorum. iyi ki varsın. * çok sevdiğim abimdir kendisi * * lost dizisindeki uğursuz sayılar olan 4-8-15-16-23-42'i sayısal lotoda oynuyorum.beni takip ediyor.kazanırsam beni çok seviyormuş öyle dedi. * * ilk hatada çömez falan dinlemeden, hatayı yüze vuran yazar.kınıyorum.* * hakkaten de naalet bir yazardır.. ben de kınıyorum kendisini bana çamur atmış yazardır. ben de kendisini esefle kınıyorum * * yok mu başka kınayan diye feryat ettiğim yazardır.gerçekler su yüzüne çıksın. * geri dönüşümü olan, değişim yanlısı sempatik yazar... * sözlükte kendisinden korktuğum tek yazar. gece çorbacısından çıkarken, uludagsozluk bok at izi kalsin haber ajansina yakalanmamak için ecel terleri dökmeme sebep olan, ağız tadıyla reina, laila'larda gezinmemi engelleyen medyatör. * benim gibi bir sidikliye bok atarak necasetvari bir insana dönüşmeme sebep olmuş uuserdir... kendisine sesleniyorum burdan: "eheh sensin o reşat çalışlar.bi kerem ben ayşe hatun önal'ım çaktırmıyorum şarkımı da kendim yazmıştım üslubumdan tanımadın mı?:P"* |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM. |