![]() |
mintiminti * bir sozluk yazari * * nostaljik sakız markası * kek yapımında kullanılmaz. simsekten korkar. * bu aralar bunalımda galiba. * ruh halini bunalımla degil de melankolik olmakla açıklayabilen yagı donmuş sucuk tavasıdır. * Usta Tiyatrocu Nejat uygur'un eski bir oyununun adı. * elindekilerle yetinmesini bilen bir yazar... * Bana ilk özel mesaj gönderen şahıstır.Fazla uyku uyur ama hep az uyudum ayaklarına yatar. ayıptır ve günahtır hatta bu yaptığın huşudur. * sozlugun basina mintiminti dusse olabilicekleri bu başlık altında toplandıgını gören kişidir. içinden aman tövbeler çekmektedir. * nickten karakter ve cinsiyet analizi yapmaya inanılmaz elverişli nickin sahibi sevgili sözlük yazarı. * bana ponti ve pembo'yu çağrıştıran ve gülümseten yazar * * uludag rakı- balık zirvesi yapılırsa kuşkusuz dj koltuğuna oturtulması gereken kişidir * uludag rakı- balık zirvesi yapıldıgında zirveye katılması durumunda dj koltugunun üzerine çıkarak, bagıra çagıra her tür istek şarkıyı seslendirecek kişidir. * ne galip ne maglup, beraberlik mi? ona çok uzak olan. kafasına taktıgı huniyle görmüşler. '' yakışmış mı?'' diye sormuş. korkup kaçmışlar, sonra arkalarına bakıp bakıp gülmüşler. * kafalarına tac takamayacak kadar kralice olamadıklarından degilmiş huniyle gezmeleri bilirmiş mintiminti. eline huni geç * miş, ''tacı o ve onlar gibiler taksın'' demiş noneye. elma sekeri severlermiş, gitmişler horoz sekeri almışlar. mintiminti şarkı da söylermiş, ellerini havaya kaldırarak.none de gülermiş. * ya bir melek ya da ak sakallı dede... evet evet, eminim bu ikisinden birisi.. ey ruhumu okşayan değerli insan, allah senden razı olsun * esek kadar kurbaga. böyle de çelişken. * an itibariyle uyumaya giden,nereden gelip,nereye gittiğini anlayamadığım.saklamayı ve saklanmayı iyi bilen...hüznünü,gülümsemesiyle gizlemeye çalışan ama başaramayan...dinlemeyi seven ancak anlatmaya korkan...iyi bir insan..iyi bir yazar... * misafirim olması halinde babamın zengin dolabını kendisine açmış bulunuyorum.* gönlünce artık... * hatır için çiğ tavuk yemeyenlerdendir. bu nedenle, misafir gittigi yerlerde zengin menü seçenegi olsun ister. hele hele babaların zengin dolabı tam da gönlüne göredir. * dişi hayyam. * dişi yamyam. * iyi kalpli, hossohbet, yaninda pembe gozluk tasiyan ve bizlere de tavsiye eden yazar.*** * çok aşırı amerikan kültürüylen büyümüş, hep özenti işte. napcaanı bilmiyor manyaak işte manyaaak. tanımamazlıktan gel. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM. |