Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   mintiminti (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188421-mintiminti.html)

bluemoon24 13-01-2009 03:57 AM

mintiminti

* bir sozluk yazari *

* nostaljik sakız markası

* kek yapımında kullanılmaz.

simsekten korkar.

* bu aralar bunalımda galiba.

* ruh halini bunalımla degil de melankolik olmakla açıklayabilen yagı donmuş sucuk tavasıdır.

* Usta Tiyatrocu Nejat uygur'un eski bir oyununun adı.

* elindekilerle yetinmesini bilen bir yazar...

* Bana ilk özel mesaj gönderen şahıstır.Fazla uyku uyur ama hep az uyudum ayaklarına yatar. ayıptır ve günahtır hatta bu yaptığın huşudur.

* sozlugun basina mintiminti dusse olabilicekleri bu başlık altında toplandıgını gören kişidir. içinden aman tövbeler çekmektedir.

* nickten karakter ve cinsiyet analizi yapmaya inanılmaz elverişli nickin sahibi sevgili sözlük yazarı.

* bana ponti ve pembo'yu çağrıştıran ve gülümseten yazar *

* uludag rakı- balık zirvesi yapılırsa kuşkusuz dj koltuğuna oturtulması gereken kişidir

* uludag rakı- balık zirvesi yapıldıgında zirveye katılması durumunda dj koltugunun üzerine çıkarak, bagıra çagıra her tür istek şarkıyı seslendirecek kişidir.

* ne galip ne maglup, beraberlik mi? ona çok uzak olan.

kafasına taktıgı huniyle görmüşler.

'' yakışmış mı?'' diye sormuş.

korkup kaçmışlar, sonra arkalarına bakıp bakıp gülmüşler.

* kafalarına tac takamayacak kadar kralice olamadıklarından degilmiş huniyle gezmeleri bilirmiş mintiminti. eline huni geç

* miş, ''tacı o ve onlar gibiler taksın'' demiş noneye. elma sekeri severlermiş, gitmişler horoz sekeri almışlar.

mintiminti şarkı da söylermiş, ellerini havaya kaldırarak.none de gülermiş.

* ya bir melek ya da ak sakallı dede...

evet evet, eminim bu ikisinden birisi..

ey ruhumu okşayan değerli insan, allah senden razı olsun

* esek kadar kurbaga. böyle de çelişken.

* an itibariyle uyumaya giden,nereden gelip,nereye gittiğini anlayamadığım.saklamayı ve saklanmayı iyi bilen...hüznünü,gülümsemesiyle gizlemeye çalışan ama başaramayan...dinlemeyi seven ancak anlatmaya korkan...iyi bir insan..iyi bir yazar...

* misafirim olması halinde babamın zengin dolabını kendisine açmış bulunuyorum.*

gönlünce artık...

* hatır için çiğ tavuk yemeyenlerdendir. bu nedenle, misafir gittigi yerlerde zengin menü seçenegi olsun ister. hele hele babaların zengin dolabı tam da gönlüne göredir.

* dişi hayyam.

* dişi yamyam.

* iyi kalpli, hossohbet, yaninda pembe gozluk tasiyan ve bizlere de tavsiye eden yazar.***

* çok aşırı amerikan kültürüylen büyümüş, hep özenti işte. napcaanı bilmiyor manyaak işte manyaaak. tanımamazlıktan gel.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM.