![]() |
vincent vega * pulp fiction'da jhon travolta'nın oynadığı bir karakter. * jhon travoltanın oynadığı karakterdir.Filmdeki çatışma saatlerinde genelde tuvalette olup kitap okuyan* vincent vega yine bir sahnede tuvalette kitap okurken vurularak öldürülüyor.* * vic vega nın biraderi. * uma thurmannın kalbine sapladığı adrenalin iğnesiyle beni şoke eden müthiş bir karakter.* * patates ve mayonez arasındaki yaptığı yorum izlenmeye değer bir pulp fiction karakteri * Pulp Fiction filmindeki unutulmaz dansı ile hatırlanan yine unutulmaz bir Travolta karakteridir. * yeni bir yazar. hoşgelmiş. pulp fiction ya da john travolta sevdiğini tahmin ediyorum *. * çok sevdiğim arkadaşım.lost'tan kafayı yemiş biridir.hoşgelmiştir. * ruslar kızları üzerine tez hazırlayıp,sunum yapmayı planlayan bir yazarımız. ayrıca mor un hastasıdır. * uludag sozluk tavla zirvesi nde kendisi tavla da ilk önceleri yenerken birden nasıl olduysa pulp fiction a yenilmiş yazardır. gelmiştir, kahve falında bana yardımları dokunmuştur. * * direk için kararmış diyerek tam lafı ağzımdan almış uuser dır. iyi ki gelmiştir. geç gelenlerden ve erken kalkanlardandır.* * * hayatta attığın bütün rövaşataların 90'a gitmesi dileğiyle mutlu yıllar kardeşim. * vega grubunu çok sevdiğini düşündüğüm yazar. * t-bag seven güzide yazarlardandır. * * önümüzdeki bayramda " geçmiş bayramını" kutluyacağım yazar. bir dahaki iamx konserinde bol tepinmeler diliyorum. umarım yine 20 lik diş sendromunda olur. * * bir zamanlar havalimanı kartı yokken dış hatlardan iç hatlara sadece 1 paket rondo ve bir kutu sprite almak için 3 km yürüyen sewimli yazar..Ayrıca ekaterinburg uçaklarındaki rus yolculara * absolut aldırmak için baskı yaparken de görülür. * pulp fiction filmiyle sinema tarihinin en karizmatik sigara icen adami unvanini kazanan karakter. * hiç hazetmediğim insandsır. böyle antalya'ya gidicem der sevindirir sonra vazgeçtim der sevinci kursakta bırakır. bir de t bag seviyor. hasta mıdır nedir. * pek bir haz ettiğim insandır. çok kral muhabbeti vardır. bir de t bag seviyor. daha ne olsun. * pulp fiction in tum foyalarini ortaya cikaracak yazardir * * çok sevdiğim arkadaşım. totoş falandır ama iyidir yani. * bir beşiktaş maçına mutlaka beraber gideceğimiz yazar, bileti de benden. sağolsun fenerbahçe maçı öncesi geldi semte biraları tokuşturduk. gerçi yanında pulp fiction'ı da getirmiş ama ne yapalım, katlanmak zorundayız.. * aynı kitapları aynı şekilde aranıp, bulamadığımız insan.. hoşsohbetmiş velakin.. ayrıca doğru tahmin etmişim vegayadavega konusunda kendilerini.. **** |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:05 AM. |