![]() |
gerko * an itibariyle çaylak olan yeni yazar adayı.* * fazlasıyla dallamalık potansiyeli taşıyan , metallica , maiden ve megadeth gibi grupların amansız savunucusu yeni yazar * james hetfield i her seyiyle takip etmesini takdir ettigim,metallica fani olmasindan ayri bir mutlu oldugum sozluk yazari. * TANIDIGIM KADARIYLA,DURUST,SAMIMI,iÇTEN DAVRANAN,ACIK SÖZLÜ,ÖNÜNÜ FAZLASIYLA GÖREBILEN,UFKU GENiŞ VE BUTUN BUNLARIN TOPLAMINDA COK DUZEYLI BASLIKLAR ALTINA ENTRY GIREN BOYLE YAZARLAR ARANIYO NERDE SORUSUNA KAPAK OLAN YAZARIMIZDIR. * * tanıdıgım en satıcı insandır neden boyle oldugunu hala anlayabilmiş degilim.Ama genede severim kendilerini...Ayrıca megadeth metallica'yı dover her yerde* edit:nu-metalden son derece haz alan bir uuser devamlı zardanadam ve turevlerini dinler.** * ortamın vazgeçilmezidir o olmayınca ortamda tat olmayan olsada hep onun üzerine konustugumuz an olan yılbası gecesı unutulmayan bir arkadısımızdır * sozlugun yeni otisabisi *olan yazar ** * ** * ayar vermeden uyarabilen insan *, yazar. * espri düzeyine hayran kaldığım kadim dostum kaliteli sözlük yazarı . * 29 temmuz 2006 msn zirvesi sayesinde tanıştığım, ancak bi türlü iletişim kuramadığımız yazar. kurucaz elbet. çok kalabalık zaten burası * * şu ana kadar bine yakın yarmıştır beni severim şerefsizi çok pis sızar çok pis içilir burda mod olabilcek düzeyde sandığım yazar kardeşim * yarın benim doğum günümde alkol komasına girecek yazardır . bir diğeri için * bugün doğum gününde dave arkadaşımla beraber patlamaları bekleniyor dediğim yazar arkadaşım -köpekler bağlımı oğlum? +hayır bi şey mi yapıyolar -ya abi bağlayın ben gelemem +abi yapma korkuyorum köpeklerimdende korkan arkadaşımdır. * nick i gergedanizm felsefesinden gelmektedir gerko düzeyi en üst düzeydir şu anki gerko sayısı 5 i geçmez kardeşim içlerinde en küçükleridir * zaman itibariyle deliler gibi beden eğitimi öğretmenliği için antreman yapan sporcu yazardır. * * doğum günüm şerefine deliler gibi içmiş yazarlardan birisidir . fakat sabah giderken yanında 70 tane falan efes şişe götürerek satmış olmalı diye düşünüyorum . belkide paraya para demiyordur şu anda . * no'lu entrysine bakılırsa yavuzhan hayranı olan yazar. * uyurken pek bir sevimli gözüken izmir'li yazardır. * entysiyle beni yaran yazardır.iyidir, sevilesidir. * Küçük ayrıntıları ustalıkla goren, müthiş yazarlık potansiyeline sahip bir dehadır. ayrıca o bir ekoldür * gece 1 de gaza gelip hadi dışarı çıkalım diyip benide gaza getiren sonra salla gazım gitti diyip yine beni yaran canım yazar arkadaşım. * eylül ayında cort'un gb34 modeliyle bas gitar çalmaya başlayacak yazardır . * ne çalacağına karar veremeyen ama kanımca bateri çalsa iyi olacak yazardır. * spor akademileri icin aranan adamdır, sozluk icin vazgecilmezdir, benim icin ise yeni bir dosttur.* * aramızda geçen mesajlaşma esnasında sarsıcı mizah yeteneğine şahit olduğum yazar: ... gerko: eleştiriye açık, olgun yazar seni.. blindfortune: olgun olmak güzeldir, armut bile olsan dalından kendin düşersin.. gerko: bkz: * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 AM. |