Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   gerko (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188386-gerko.html)

bluemoon24 13-01-2009 03:55 AM

gerko

* an itibariyle çaylak olan yeni yazar adayı.*

* fazlasıyla dallamalık potansiyeli taşıyan , metallica , maiden ve megadeth gibi grupların amansız savunucusu yeni yazar

* james hetfield i her seyiyle takip etmesini takdir ettigim,metallica fani olmasindan ayri bir mutlu oldugum sozluk yazari.

* TANIDIGIM KADARIYLA,DURUST,SAMIMI,iÇTEN DAVRANAN,ACIK SÖZLÜ,ÖNÜNÜ FAZLASIYLA GÖREBILEN,UFKU GENiŞ VE BUTUN BUNLARIN TOPLAMINDA COK DUZEYLI BASLIKLAR ALTINA ENTRY GIREN BOYLE YAZARLAR ARANIYO NERDE SORUSUNA KAPAK OLAN YAZARIMIZDIR.

*

* tanıdıgım en satıcı insandır neden boyle oldugunu hala anlayabilmiş degilim.Ama genede severim kendilerini...Ayrıca megadeth metallica'yı dover her yerde*

edit:nu-metalden son derece haz alan bir uuser devamlı zardanadam ve turevlerini dinler.**

* ortamın vazgeçilmezidir o olmayınca ortamda tat olmayan olsada hep onun üzerine konustugumuz an olan yılbası gecesı unutulmayan bir arkadısımızdır

* sozlugun yeni otisabisi *olan yazar ** * **

* ayar vermeden uyarabilen insan *, yazar.

* espri düzeyine hayran kaldığım kadim dostum kaliteli sözlük yazarı .

* 29 temmuz 2006 msn zirvesi sayesinde tanıştığım, ancak bi türlü iletişim kuramadığımız yazar. kurucaz elbet. çok kalabalık zaten burası *

* şu ana kadar bine yakın yarmıştır beni severim şerefsizi çok pis sızar çok pis içilir burda mod olabilcek düzeyde sandığım yazar kardeşim

* yarın benim doğum günümde alkol komasına girecek yazardır . bir diğeri için

* bugün doğum gününde dave arkadaşımla beraber patlamaları bekleniyor dediğim yazar arkadaşım

-köpekler bağlımı oğlum?

+hayır bi şey mi yapıyolar

-ya abi bağlayın ben gelemem

+abi yapma korkuyorum

köpeklerimdende korkan arkadaşımdır.

* nick i gergedanizm felsefesinden gelmektedir gerko düzeyi en üst düzeydir şu anki gerko sayısı 5 i geçmez kardeşim içlerinde en küçükleridir

* zaman itibariyle deliler gibi beden eğitimi öğretmenliği için antreman yapan sporcu yazardır. *

* doğum günüm şerefine deliler gibi içmiş yazarlardan birisidir . fakat sabah giderken yanında 70 tane falan efes şişe götürerek satmış olmalı diye düşünüyorum . belkide paraya para demiyordur şu anda .

* no'lu entrysine bakılırsa yavuzhan hayranı olan yazar.

* uyurken pek bir sevimli gözüken izmir'li yazardır.

* entysiyle beni yaran yazardır.iyidir, sevilesidir.

* Küçük ayrıntıları ustalıkla goren, müthiş yazarlık potansiyeline sahip bir dehadır. ayrıca o bir ekoldür

* gece 1 de gaza gelip hadi dışarı çıkalım diyip benide gaza getiren sonra salla gazım gitti diyip yine beni yaran canım yazar arkadaşım.

* eylül ayında cort'un gb34 modeliyle bas gitar çalmaya başlayacak yazardır .

* ne çalacağına karar veremeyen ama kanımca bateri çalsa iyi olacak yazardır.

* spor akademileri icin aranan adamdır, sozluk icin vazgecilmezdir, benim icin ise yeni bir dosttur.*

* aramızda geçen mesajlaşma esnasında sarsıcı mizah yeteneğine şahit olduğum yazar:

...

gerko: eleştiriye açık, olgun yazar seni..

blindfortune: olgun olmak güzeldir, armut bile olsan dalından kendin düşersin..

gerko: bkz:

*

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:25 AM.