Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   asiti kacmis kola (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188347-asiti-kacmis-kola.html)

bluemoon24 13-01-2009 03:53 AM

asiti kacmis kola

* daha çaylak olan psikolog insan.

zaman geçmiş asit star olmuş *

* sozlugun yeni yazarı.* hosgeldin diyoruz.

* sözlüğe yeni katılmasına rağmen rengini belli etmiş yazardır. bozmaz inşallah çizgisini.

* harflerin yerlerini değiştirince binlerce komik fikir türeten,çok yazan,çok okuyan,az yiyen,az uyuyan,saçları kırık,kalbi sargılı,elleri kışın çatlayan,pizza delisi,bazen kaba saba,kızlarla geçimsiz,bazen çenesi düşük,kimi kimi saçmalayan,çağrışım delisi,kendisi hakkında sadece ve sadece doğruları konuşan

* ,anti-bunalım-timi,hard rock,death metal dinleyen ve goth makyaj yapan türünün tek örneği psikolog yazarı,ki ben

* nolu entryi görüpde * hakkında hemen karar verilmemesi gereken yazardır dikkaT çeken nickinin hatrına çalışmaları merakla beklenmektedir.

* psikolojiye hakim yazarlardan obsesisif kompulsif kişilik bozuklukları ile ilgili entrysini ders bilip okumaktayım.kendisinden hızlı hızlı 5 defa obsesisif kompulsif kişilik bozukluğu demesini istediğim yazardır.

* o bir 'electrogirl' dür efendim,aynı zamanda alemimizin psikoloğu*,yazar,çizer,okur her özellik vardır bu kişi de..ayrıca çok hoş sohbet bir insan olduğunu düşünmekteyim.**

önemli:asiti kaçmış kolanın hoşafa benzemesi çağrışımından hareketle yazılmıştır.yazarla alakası yoktur.

* işkembe çorbası...

* herkese hakettiği süper kahramanlık sıfatını veren, adalet dağıtan,terazisi doğru tartan süper kahramandır

* henüz "gereksiz"** bir entrysini görmediğim, formata sadık, sözlük için gerekli bir yazar.**

* tesadufen tanıdık cıkan yazar.

asiti kacmis kola :seni tanıyorum ben jem

Hexagram:sanmıyorum bu arada ben can.

asiti kacmis kola :ha jem ha jan senin bende msn n vardı ama ben degistirdim

Hexagram:hede hodo

asiti kacmis kola :hede hode

gider bu ... *

* can sikintisina birebir sohbeti leziz olan insan.kahvenin kopugunu de cok seviyor galiba.

* no'lu entry'si ile tebrik ettiğim yazardır

* içimi çok iğrenç olan koladır. hatta içmez atarsınız.

yazar olan asiti kaçmış kola mı??? ha o başka... o sadece kendine kötü bir yakıştırma yapmış. yazılarına bakılırsa ne asiti kaçması, kapağı yeni açılmış kola gibidir.

* yazısı ile de alkışları toplamıştır.

* cenesi duskun,sevilesi ama ne yazik ki dave mustaine hayrani.yakinda james hetfield fanlarin arasina katilmasini bekledigim insan.adi ustunde asiti kacmis kola.

* uludag sozluk adina onemli bir yazar.

* aaa simdide kek kalibi olmus.

* kaçan asiti değil asidi'dir. ama imla işte, hatasız olmuyor ki...

* nolu entrysi ile farklılığını ortaya koymuş, koltuktan dusuren entryacaba bu mu diye düşünmeme sebep olmuş yazardır. başlık 1. entryden itibaren sona doğru okunduğunda bu entry insanı şoka sokabilir.

* cogu konuda ayni zevki paylastigimiz hossohbet yazar.*

* bakıs acısı ve tarzını cok begendigim entrylerini severek takip ettigim czgisini bozmamasının diledigim sevgili yazar kardeşim.

* insan sarrafi.

* yeşil manyağı beni buraya üye olmaya sürükleyen,yaşam koçum da diyebiliriz

besiktasklı sözlük yazarı. hayatta her zaman doğru yolu bulması dileğimizdir.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:16 AM.