![]() |
asiti kacmis kola * daha çaylak olan psikolog insan. zaman geçmiş asit star olmuş * * sozlugun yeni yazarı.* hosgeldin diyoruz. * sözlüğe yeni katılmasına rağmen rengini belli etmiş yazardır. bozmaz inşallah çizgisini. * harflerin yerlerini değiştirince binlerce komik fikir türeten,çok yazan,çok okuyan,az yiyen,az uyuyan,saçları kırık,kalbi sargılı,elleri kışın çatlayan,pizza delisi,bazen kaba saba,kızlarla geçimsiz,bazen çenesi düşük,kimi kimi saçmalayan,çağrışım delisi,kendisi hakkında sadece ve sadece doğruları konuşan * ,anti-bunalım-timi,hard rock,death metal dinleyen ve goth makyaj yapan türünün tek örneği psikolog yazarı,ki ben * nolu entryi görüpde * hakkında hemen karar verilmemesi gereken yazardır dikkaT çeken nickinin hatrına çalışmaları merakla beklenmektedir. * psikolojiye hakim yazarlardan obsesisif kompulsif kişilik bozuklukları ile ilgili entrysini ders bilip okumaktayım.kendisinden hızlı hızlı 5 defa obsesisif kompulsif kişilik bozukluğu demesini istediğim yazardır. * o bir 'electrogirl' dür efendim,aynı zamanda alemimizin psikoloğu*,yazar,çizer,okur her özellik vardır bu kişi de..ayrıca çok hoş sohbet bir insan olduğunu düşünmekteyim.** önemli:asiti kaçmış kolanın hoşafa benzemesi çağrışımından hareketle yazılmıştır.yazarla alakası yoktur. * işkembe çorbası... * herkese hakettiği süper kahramanlık sıfatını veren, adalet dağıtan,terazisi doğru tartan süper kahramandır * henüz "gereksiz"** bir entrysini görmediğim, formata sadık, sözlük için gerekli bir yazar.** * tesadufen tanıdık cıkan yazar. asiti kacmis kola :seni tanıyorum ben jem Hexagram:sanmıyorum bu arada ben can. asiti kacmis kola :ha jem ha jan senin bende msn n vardı ama ben degistirdim Hexagram:hede hodo asiti kacmis kola :hede hode gider bu ... * * can sikintisina birebir sohbeti leziz olan insan.kahvenin kopugunu de cok seviyor galiba. * no'lu entry'si ile tebrik ettiğim yazardır * içimi çok iğrenç olan koladır. hatta içmez atarsınız. yazar olan asiti kaçmış kola mı??? ha o başka... o sadece kendine kötü bir yakıştırma yapmış. yazılarına bakılırsa ne asiti kaçması, kapağı yeni açılmış kola gibidir. * yazısı ile de alkışları toplamıştır. * cenesi duskun,sevilesi ama ne yazik ki dave mustaine hayrani.yakinda james hetfield fanlarin arasina katilmasini bekledigim insan.adi ustunde asiti kacmis kola. * uludag sozluk adina onemli bir yazar. * aaa simdide kek kalibi olmus. * kaçan asiti değil asidi'dir. ama imla işte, hatasız olmuyor ki... * nolu entrysi ile farklılığını ortaya koymuş, koltuktan dusuren entryacaba bu mu diye düşünmeme sebep olmuş yazardır. başlık 1. entryden itibaren sona doğru okunduğunda bu entry insanı şoka sokabilir. * cogu konuda ayni zevki paylastigimiz hossohbet yazar.* * bakıs acısı ve tarzını cok begendigim entrylerini severek takip ettigim czgisini bozmamasının diledigim sevgili yazar kardeşim. * insan sarrafi. * yeşil manyağı beni buraya üye olmaya sürükleyen,yaşam koçum da diyebiliriz besiktasklı sözlük yazarı. hayatta her zaman doğru yolu bulması dileğimizdir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:16 AM. |