![]() |
baadir * Aramıza yeni katılan bir sözlük yazarı.Alternatif kişilik... * bahadır isminin aradaki "h" sesi atılarak kısaca okunma şeklidir ve benim çok sevdiğim nickimdir. * sözlüğün gidişatına yön verebilecek potansiyelde garip yazar.popüler ve tikky kişiligiyle tanınır. * gizli bakınız vermeyi bilmeyen yazar.Düzeltmesini umuyorum... * berbayın ev arkadaşıdır.** * sabah 8 de finali* olduğu halde hala entry kasmaya çalışan yazar. * sınavda ne yaptığını merak ettiğim yazar. * Sınava girmeyen daha doğrusu yetişemeyen yazar. * sözlüğün bu ilk ve zor zamanlarında sorumluluklarını bilen uuser.. * * abisine ve annesine sinava girmediğinden hiç bahsetmeyen yazar* * entrylerini severek okuduğum yazar.. * bir h yüzünden ömrünü çürütenleri esefle kınadığım mutlu yazar..kendisine bütün h ler feda olsun diyor başarılarının devamını diliyoruz * H harfini hayatının büyük bölümünü olan isminden defetmeyi başarabilmiş,nadide sözlüğümüzün bir o kadar nadide yazarıdır * yakında isminde bulunan diğer harfleri de kaybedip neticede br olarak vukuu bulabilecek popüler ve tikky yaratık * "h" sorunumu dikkate alan herkeze buradan teşekkür etmeyi kendime borç bilirim.* * kirli çamaşırlarımı ortaya çıkarmaya çalışarak benim popülerliğimi ve karizmamı elimden almaya çalışan sansasyonel ve tikky kişilik. * arkadaşları arasında -şii -lan -lan uzun -la baksana -la bahaa olarak tanınan herif. * akşam akşam gülme krizine sokan, insanın içinden gülmek gelmiyosa baadir'ın entry girmesini beklemek gerek. artı mesajla yaran yazar. * up uzun saçlarına kıyarak dazlak olmaya karar veren yazardır.** * ankarali turgut kadar uzun boylu,murat kekillikadar uzun saçlı ve cihanyumkadar çirkin bir insan.hiperaktif bünye...* * saçlarını murat evliyaoglu kıvamında kestirmiş xy kromozomlarına sahip bünye. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |