Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   thedewil (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/188272-thedewil.html)

bluemoon24 13-01-2009 03:48 AM

thedewil

* zamanında "thedevil" nickinin kullanılıyor olması nedeniyle alınan, harf oyunlu cin entryler tadında nick. * * *

* zannımca'garipçi' sever sözlük yazarı!

* hakkında en az entry girilen yazar galiba diye düşünceler içinde kaldıktan sonra bir entry girelimde bir ivme yakalarız denmiştir. oyle dikkat* çeken entrysine raslanmamıştır. herhalde sorun bizde olsa gerek denip geçiştirilmiştir ve daha dikkatli olunulacaktır.*

* an itibarı ile 500 girdiye ulaşmış yazar. * * * * *

* girdisinde, orhan veli'nin yeni biçimli tüm şiirlerini toplayarak, uludağ sözlük üzerinde küçük bir orhan veli antolojisi hazırlayan yazar. * *

* son zamanlarda entrylerine sık rastlanılan yazardır. azimli bir şahsa benziyor.

* girdisinde saatlerini vererek oluşturduğu mini orhan veli antolojisine bir* artı oy aldıktan sonra, sözlüğün oy anlayışını sorgulayan yazar.

* kendısıne nıyetın onemını hatırlatmayı borc bıldıgım yazar.

* kendi hakkında bu kadar entry girince şeytan çarptı zannettiğim yazar.

* uludag sozluk dil gonulluleri üyesi yazar arkadaşımız olup yeni girdilerini heyecanla beklemekteyiz.

* nedendir bilinmez ama sozlukte kanımın ısındıgı yazarlardan biri, bir entry girdim meşhur ettim diyecektim ama yok yok hepsini kendi yazmış.

o sadece 1 oy alan entry sinide yanlış hatırlamıyorsam ben oyladım.* gercekten bazen bende soruyorum kendi kendime ulan bu kadar yazardan bir tanesinide iyi kotu oy vermez mi diye ?

* girdisi ile 1000 girdiye ulaşan yazar.

* nickinin anlamı konya olan yazar.

*

* en asil duygunun insanıdır fakat en asil duygunun duygu kim lan guzel mi?

* 1000inci girdisi hayırlı olsun demek istediğim yazardır.

* tam 12 dakikadır nickinin başlığı altına girdi girmeyerek bizleri korkutmuş yazar *

* 'arada sırada' nın zıttı olan 'sık sık' soz öbeğini ingilizce klavyeyle girmem sonucu oluşan görüntü kirliliğine dur demiş, vatanseverliğini ve sözlük severliğini kullanarak acilen bana mesaj göndermeyi borç bilmiş uuser. *

* çoktandır kendi başlığı altına yazı yazmadığını görünce, öldü sandığım yazar.

* kendi başlığı altına entry girmeye başlayınca, derinden bir oh çektiğim yazar.

* ayarmatör bir arkadaşmış aynı zamanda. açtığım başlık altına entry girdiğini görünce, ayar yediğime sevindiğim yazar.

* 19 ekim 2006 ankara iftar yapiyoruz zirvesinde tanıştığım ve tanıştığıma memnun olduğum kadim dostum olacağına inandığım yazar.

* yemek sırasında cehennem tanrisiyla arama girmeye cesaret etmiş sözlük yazarıdır.*

* girdisindeki orhan veli antolojisini tamamlayarak, orhan veli'nin bütün şiirlerini sözlükle buluşturan yazar.

* gel pc pc ile aynı gün doğmuştur. o gün de bugündür. *

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:24 AM.