![]() |
yigit ozgur esprileri * yigit ozgur tarafından yaratılan, türk mizahına yeni bir boyut katan, dumura uğratan, aptallaştıran ve asla kolayca aktarılamayacak kadar özgün espri çeşitleri... * xx: çocuklarımın babası olur musun? xy: * ay ben gülerim... * usta: söyle bakem! motor sübabında tek civata mı vardır çift mi? çırak: * hiç biri! motor sübabında civata olmaz! usta: * bok olmaz! çırak: ahh! şaşırtıcı soru sandım. usta: ben nerden bilem lan şaşırcı soru! * suçlu: köşede bekledim, çıkınca da tepsiyle kafasına vurdum... hakim: iyi de, yanında silahın, bıçağın da varmış... neden tepsi?.. suçlu: bi yerde okumuştum... öyle yapınca tepsi müdaafadan az ceza alınıyomuş... hakim: nefsi müdaafa olmasın o?.. suçlu: hepsi müdaafa değil mi sonuçta.. hakim: yaz kızım, sanığın yirmi yıl hapsine... suçlu: ama yirmi yıl çok fazla... bilseydim yanımda hafifletici sepetler getirirdim... * kafasında huni olan bir deli elinde mikrofonla şarkı söylerken... +deli diyorlar bana... desinler değişemem... resimler değişemez... yesin onu ninesi yesin onu babası * 2 öğrenci konuşmaktadır: a: özel okulla normal okulun farkı ne ki?.. b: mesela siz "ali gel" yazıyosunuz ya... a: evet?.. b: biz "ali" yazıp 3234'e gönderiyoruz.. ali geliyo.. a: ananı avradını. * iki çocuk tv seyrederken anneleri arkada gazete okur... çocuk: anne sen bu tv'deki adamla aynı sınıftaymışsın doğru mu? anne: doğru tabi.. hatta bana evlenme teklif etmişti... çocuk: n'oldu sonra? anne: kabul etmedim... babanızla evlendik... çocuk: iyi ki babamla evlenmişsin... yoksa biz olmazdık anne: sizin g.tünüzü s.keyim ben! çocuk: aho! * artik aliskanlik yaptigindan eskisi kadar haz vermeyen espriler. ama bu bir yana esprilerinin de boyle arz edilmesinin, sanatcinin hakkina gasp oldugunu dusunuyorum. korsancilik. * -cocuklar babanız sizlere ömür törpüsü gibi geliyo mu?Bazen bana öyle geliyo desem yalan olur.Seviyorum babanızı demek isterdim ama hayır. -Düzgün böl su cümleleri lan. -Laardaa yüüüzeeeen alsancaaaak * muhabir:evet haydar kızı sana vermediler ne diyorsun haydar: yapacak bir şey yok daha çok osbir çekip tekrar deneyeceğiz. * + seçtiğin kart bu muydu? - aaa! evet! + yalancının... - valla oydu + gerçek mi? - yeminle abi + aklından bi sayı tut! - tuttum + üç mü? - evet! + lan olum yapma bak!!! * x:senol..evladım, niye calısmadın? y:elektrikler kesilmistir... x:evladım..sen senol'un avukatı mısın? y:hayır..sen öğretmenimisin? x:hayır..peki bu senol mu? y:yoo.. z:hadi sktirip gidelim burdan... * çocuk elinde, ucunda fiş olan bir kablo tutmaktadır... çocuk: anne! bunu napayım? anne: ben bilmem. babana sok! baba: ooha! * tip 1: milletçe birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan şu günlerde n'apıyon ismail? tip 2: bakkala gidiyorum abi! tip 1: de hadi siktir git! * yaşlı çiftimiz evde otururken telefon çalar yaşlı teyze telefonu açar.. teyze: bey nurten arıyo amca: benim nurten diye bi kızım yok!! teyze: e benim de yok! yanlış numara heralde amca: kapat gitsin.. kadın ve kocası oturmaktadır. kocası gazete okuyor, kadınsa kocasına bakıyor: xx- şimdiye gidip gelmiştin xy- Allah Allaaah! istemiyorum yaa sevişmek! * bir telefon diyoloğu: -nuray teyze merhaba kamil ben. semih orda mı? -orda -nerde? -orda -burda mı? -burda -noluyo ya orda mı burda mı? -orda burda semih hakkında konuşmaya utanmıyo musun? -nuray teyze kafayı mı yedin? -tv de bişi yok canım sıkıldı -semih nerde? -çıktı -çıktı mı? -evet. çektim çıktı portatifmiş -hadi iyi günler -hadi. * sunucu: yaşam boyu başarı ödülü alan muhip tunçbakış'ı tekrar alkışlıyoruz...ve yerine uğurluyoruz... ödülü veren: bu taraftan efendim... muhip tunçbakış: burdan gitçem ben! ödülü veren: abi bunamış bu galiba! ödülü yalıyo! sunucu: boşver.. çikolatadandı onun ödül zaten... muhip tunçbakış: mmmm... yamaç boyu paraşüt ödülü... ** * -bu kitabı hazırlamaktaki amacınız tam olarak neydi? -çocuklarımızı dine ısındırmak istedim... -hah hah...anlıyorum fakat "iyi insanların mekanı cennoş olur,kötülerinki cehennoş olur" bana biraz saçma geldi. -folloş olduğunuzdan öyle gelmiştir! -evet yönetmenim reklamlara gireceğimizi işaret ediyor. -eder tabi godoş. * anne - ayol sedat yanıyo bu çocuk !! baba - ya gel bırak allahın manyağını çocuk - karıı ... karı verin bana... nolur karı verin bana... karıııı * öğretmen ve öğrenci arasında geçen bir diyolag öğretmen * , öğrenci +herkes getirdi mi deyimler sözlüğünü! -öğretmenim normal sözlük olur mu? +oğlum salak mısın sen olur mu hiç. -dayımlardan aldım ama. dayımlar sözlüğü.. +otur be gerizekalı. -dayım yerindeyse ağzınıza sıçtırıcam sizin. * +sedat abi baban elmeş. -ne? +baban elmüş. -ne diyon be? +baban ölmüş. -manyak mısın oğlum dogru dürüst söylesene. +alıştıra alıştıra diyeyim dedim.. alıştın mı? -siktir git lan ! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:23 AM. |