![]() |
deep * judgement'a çok güzel bir başlangıç yapan giriş şarkısı.türkçesi Yüreğimin yandığını hissediyorum içten içe....çok istiyorum Geldiğini biliyorum Zincirlenmiş yürek, uyanıyor Kirlenmiş ruh, solup gidiyor Hepsini ardımda bırakıyorum Sayıklıyorum yine Büyülendi duyularım Ruhlar birbirine dolaşıyor bir kez daha Hepimizin vakti gelecek Unutulmuşluğu araştırıyorum Hiçbir şey bırakmıyorum ama Bana verdiğin her şeyin anıları Ardında bırakacağın tek şey onlar Kendi akılları içinde Serbest bırak Uzak geçmişte içinde tuttuğun kahkahaları Değişiyor sonsuz yıldızlar Biliyorum artık eskisi gibi olamayacağını Bu gece bir öykü yok senin için Yüreğimin yandığını hissediyorum içten içe....çok istiyorum Geldiğini biliyorum Hepimizin vakti gelecek Unutulmuşluğu araştırıyorum Hiçbir şey bırakmıyorum ama Bana verdiğin her şeyin anıları Ardında bırakacağın tek şey onlar Kendi akılları içinde Ve zaman her gün geriye gidiyor Kendi ruhunu araştırabilirsin ama göremeyeceksin Ölerek geçip gitmemiz gibi Anlamsız bir sonsuzluğa doğru..... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM. |