![]() |
babayla direksiyon sinavina calismak * sizden tüm hıncını alacağı zaman gelmiştir. artık üstün olan o dur. yandığınızın resmidir. hele ki babanız benım babam gibi usta, yıllarını araba kullanmakla geçirmiş bir babaysa... - noldu seytanin fisildadiklari.. vıtes konusunda zorlandın, mouse kullanmaya benzemiyormuş değil mi? + evet babacım benzemiyormuş. - eee ben bilgisayar başında mouseu hareket ettiremiyorken sen neler diyordun bana? + hiiç babacım.. bişey dermiyim ben tatlı babacığıma. - dur çukura girmee, direksiyonu kır, vitesi geçir, debriyaja bassana.. + aaaaaaaaa baba yeter.. iyice panik yaptırdın. - ya şimdi karşında 190 km ile gelen bir tır olsaydı.. ezmişti adam seni, ölmüştün. + ya yeter yaa istemiyorum kullanmak falan. - pes ediyorsun he, beceremedin yani bi arabayı kullanmayı, vazgeçtin.. + hayır.. asla.. tamam baştan alıyoruz. anahtarı çevir, vitesi boşa al... - eheh ehe eheee level 2 - tamam şimdi yolcu inmek istiyor. arabayı durdur. + pekii. - naptın sen? + naptım baba? - ne biçim araba durdurmak o öyle? ben araba kullanırken hiç izlemedin mi sen beni? boş boş camdan baktın değil mi? + yaa off ne oldu baba ya? - adamı 5 adım sonra durdurdun, geri yürüyecek. + hııı...!! - ayrıca tebrik ederim yol ağzında durdurdun arabayı, şimdi burdan geçen tüm araçlar bize çarpıyor. + süpper bir hayal gücün var baba, öyle böyle değil. yazık oldu sana buralarda... - şımarma, baştan alıyoruz.. + allahım sana geliyorum... ulan sanki dolmuş şoförlüğü yapıcaz... ek bilgi: birebir yaşanmıştır. Allah başkasına yaşatmasın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 PM. |