![]() |
lazio * karadenizli olmam hasebi ile yıllardan beri muhatab olduğum lakap. -hey lazio +efendim? -akşam maç ne oldu? +hangisi? -trabzonun ki canııım... * idolünün şahin k olduğunu düşündüğüm 3. nesil yazar. * * * nolu entrysi ile beni gece gece koparmış yazar.. * girdiği entrylerin cennette bile okunduğuna inanan yazar. * bütün kazancını uzaya yolculuk etmek için saklayan hayalperest kişilik. * 1948 anayasası ile, özerklik verilmiş bölge. başkenti roma. * * acayip yazar. aslında yazar olmayan yazar. okur yani. bilmiyor kendisi de niye burada olduğunu. kendi tabiriyle cezasını dolduruyor. arada yazıyor, genelde okuyor. çözülmesi zor. * * girdileriyle, " tus " a hazırlananlara kıyak geçen yazar. * ciddi anlamda bu gece bazı terimleri açıklamaya kendini vermiş gibi duran yazar kişisi. * "yazarak çalışmak en iyi akılda kalan çalışmadır" düsturunu benimsemiş yazar. ne de güzel sözlüğe yazıyor. tebrik etmek lazım. * ne yazdığı önemli olmayan freni patlamış yazar. * " Kimse az şey yapabildiği için hiçbir şey yapmayan kişiden daha büyük bir hata yapamaz."gibi hoş bir sloganı olan..başarılı yazar yazar.. * memleketini öğrendiğimde daha da kanımın ısındığı uuser.. * sözlüğün tıbbi terim eksiğini dolduran sağlam yazar. bir yanlış anlaşılmadan dolayı bütün entrylerini silse de, tekrar yazacağına söz vermişti. bakalım bekliyoruz.* dürüst ve karizmatik yazar. * keskin kalem yazari. odesin tamam * * sıcak kanlı, sevecen, mizah anlayışı hoş yazar.. * harbi, candan sözlük yazari. kendisiyle sabahin köründe tanisma firsatim olmustur. bu arada lazio taraftarinida solcu zannediyormus. * uyku sorunu olan yazar. * işte olay budur, kısa ve net.. * return of the king. * lazio pertare. forza roma, forza curva sud. * yalnız ayar vermek için değil, okunup okutmak için yazan yazar. ayrıca güzel hikayeleri ve hayata dair tespitleriyle bizleri duygu karmaşası içine sokan, hoşsohbet, uçmaya meraklı, kıymeti bilinesi yazar kişisi. * gizli at yarışı severlerden. meğer oda at yarışı severmişde bize hissettirmezmiş. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM. |