![]() |
merhaba dünyalı biz dostuz uzaylıları konu alan karikatürlerin sağlam cümlelerinden birisi. ancak, ne idüğü belirsiz bu yaratıkların taşlanmaya başlanmasının hemen ardından bu uzaylı dostlarımız, hepimiiiiiz kardeşiiizz, bu öfkeeee, ne diyeeee şeklinde şarkılar söylemeye başlayabilirler. -merhaba dünyalı biz dostuz... -biz değiliz! -merhaba dünyalı, biz dostuz. -kaçın la kaçın. -merhaba dünyalı biz dostuz. -taş yok mu taş! - merhaba dünyalı biz dostuz. - oldu, iyi günler. - iyi günler. başka bir gezegende.. -evet liderimiz biz dostuz dedi ama bakalım sokaktaki uzaylı ne düşünüyor?..* -merhaba dünyalı biz dostuz -sorduk mu? -merhaba dünyalı biz dostuz -yemezler anam yemezler, hadi başka kapıya hadii -???!!%& -merhaba dünyalı... -merhaba uzaylı ama ben sana farklı bir gözle bakıyorum. biz dost kalalım. -hah ben de onu diyecektim... biz dostuz. -meraba dünyalı biz dostuz.. -benim de bi dosta ihtiyacım vardı hocam dökeyim sana içimi -buyrun -geçen arkadaşlarla mala vurmaya gittik..güya 10 tane hatun olacaktı.o ihtimalle üç ex yuttum taam mı..sora ot getirmiş bizimkiler..sardık..bi gittik hatun matun yok..elemanlar biseksüelmiş.. -anlayamadım? -anlicağın hala vuramadım mala.. -ben ne yapabilirim? -bi domalsana şöyle -ne?! -dost değil misin lan zor anlarımda yanımda olman lazım.. -inanmıyorum..arkadaş arkadaşı siker mi lan!.. -çatır çatır. uzaylı-merhaba dünyalı biz dostuz kornish-ben de matizim uzaylı - merhaba dünyalı biz gotiğiz azwepsa - legs spreaded pls şlaak!! -noluyo lan!! -meraba dünyalı biz dostuz!..hehe naber hatırladın mı! -ulan bu ipnelere de fazla yüz verdik ha!.. - merhaba dünyalı biz dostuz + biz de sadece arkadaşız, birlikte falan değiliz. - pardon? Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 AM. |