![]() |
kıvanç tatlıtuğ bence türkiyenin en yakışıklı ve tatlı erkeği.hastayım kendisine.. hiç türke benzemiyo aslında, adanadan nasıl böyle bir tip çıkmış hayret ettim doğrusu. ülkemizi yurtdışında en iyi temsil eden erkek mankenimiz,gurur duyuyorum onunla. magazin sayfalarında adı azra akın'la geçen manken hiç türk e benzemiyorsa türkiyenin en yakışıklısı olması da istenmeyen kişi bir dönemler beşiktaşta profosyonel basketbol oynayan oynadığı dönemlerde oyunundan çok tipiyle gündeme gelen basketbolcumsu manken calvin kline mankeni olacakken uçağını kacırdığı için görüşmeye gidemediğini duyduğum, eros kılıklı gerçek manken hiç de çekici olmayan, güzel denilebilecek insan çok yakışıklı olan ama nedense aptal gözüktüğünü düşündüğüm benden bir sene ufak manken kişi fazla sarışın, fazla bebeksi, ee fazla düzgün müdür nedir, pek de çekici olmayan manken kısa süre için bile olsa yakından gördüğüm *, bunun sonucu olarak inanılmaz karizmatik ve çekici olduğunu belirtmek istediğim manken kişi. bugün kendisini bağdat caddesinde sewgilisi azra akın la beraber gördüğüm gerçekten de en az tv deki kadar yakışıklı olan muhteşem bir surat ve vücuda sahip olan erkek güzeli... adanalı olduğuna kimsenin inanamadığı,adana'dan böyle adamlar da çıkarmış diye düşündüren türkiye'nin en yakışıklı erkeklerinden biri. kendisini taksimde gören tüm kızların delirebileceği bir zat-ı muhterem. gümüş adlı dizide mehmet karakterini canladırıyor.sesi dublaj olmasına rağmen uymuş. akşam akşam adananın ne suçu var lan diye düşünmeme yol açmış kişiliktir. illere göre yakışıklılık oranları adlı tabloda da görüldüğü üzere, adanadan da kimi yakışıklı insanlar çıkabilmektedir efendim. lakin bu beyefendi aşırı derecede yakışıklı mıdır, bence değildir. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:29 PM. |