![]() |
küfürden sonra affedersin eklemek + pardon bayan, amınıza koyabilir miyim afedersiniz ? - aaa, daha nazik istedeydiniz verebilirdim... şeklinde de olabilir pek ala... yok eğer dişi birey söylerse şöyle de olabilir + pardon beyefendi, beni zikebilir misiniz afedeeersiniz... - zikerim ama affetmem nihohohaaha ! yersiz olmaması gereken bir samimiyettir bu polis: evet, ifadeni ver şimdi, buyur ! şöför: abi terbiyesiz olayım, adam bana ibne gibi hareketlerde bulundu, amına koyim dedim afedersin, sonra arabadan indim işte... polis: alın bunun ifadesini... şöför: abi ne güzel ifade veriyorduk, ıngghhh... iş yerlerinde genelde çok büyük bir telefon kavgasının ardından iş arkadaşlarının bazılarının bayan olması sonucu yapılabilecek eylem. - yani sonuçta biz bu işin parasını veriyoruz kardeşim ne demek o olmaz bu olmaz yapacaksınız işte hede hodo yuda zart zurtuda. - olmaz beyefendi mümkün değil - telefon kapanır iş arkadaşlarına döner - abi adama bak ya hem hede hodo kadar para veriyor hemde ne istiyor. affetmem diyerek bir erdener abivari bir tepki gösterilebilinecek eylem. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:48 AM. |