![]() |
kendi esprisine gülen insanlar kendi yaptığı boktan espriye gene kendi gülen,insanları kendisinden tiksindiren kişilerdir.. -abi şimdi sen bana -hangi cim- de -niye -sen de bak -tamam -hangi cim- -eyüzzibillahiminaşetanirracim hahahahhıahahaı -... -abi geçen bi taksi çevirdim -hala dönüyo demiycen herhalde -yok abi ne alakası var -eee -... -ne diycen -neyse benim işim var hahahaıahhaıahıa * çok komik ise neden olmasın. cem yılmaz, okan bayülgen ve beyaz da kendi esprilerine güler. bazen aklıma gelen bi espriye gülmekten espriyi yapamıyorum. az dayak yemedim. bkz. cem ceminay) eğer insan gülmekten anlatamıyorsa o zaman eksi puandır bu ama espriyi yaptıktan sonra kim gülerse gülsün. -abi -efendim canım -uheueheuheh -manyak mısın oğlum -ueheuhehu -lan -abi bir espiri yapca... ueheuhehu -lan oğlum konuş dayak yeme -aklıma geldiği... uehueh -lan bak geliyo tokat -gülmeye başladım ueheuheueh -ybsg -peki abi ueheuhehu. yazılarında smiley veya swh kullanan tipler yıldoyla birlikte türk sunucularına bulaşmış hastalık. hıncal uluç'un televizyon programlarında sürekli yaptığı olay. yaptığı espriye programdan kimsenin gülmemesine rağmen kendisi kahkahalara boğuluyor. ama izleyicileri güldürdüğü bir gerçek . genelde yaptığım olay. zira karşımdaki bana bu espriyi yapsa gülerdim. demek ki benim espri anlayışıma hitap eden bir espri gelmiş aklıma. eğer etrafınızda da sizin kafanızda kişiler mevcutsa ve espriyi krize girmeden anlatabilirseniz, çevrenizdeki kişiler de sizin girdiğiniz gülme krizine yakalanacaklardır. sık sık aynalarda gördüğüm insanlar. bazıları, daha doğrusu çoğu bana benzer. tamam öf, ben de onlardan birisiyim itiraf ediyorum. ama kendim gülmeyeceksem neden insanları güldürmeye çalışayım ki. bana komik gelen bir konuda espri yaparım, kendim eğlendiğim gibi karşıdakini de eğlendiririm. gülmezse bana ne, bana komik geldi*. bir de bunların espri yapmadan kendi esprisini düşünüp gülenleri mevcuttur. Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 AM. |