![]() |
without a trace jerry bruckheimer ın yönettiği düne kadar her perşembe cnbc e de yayınlanmış olan ve başrolünü jack malone karekterini canlandıran anthony lapaglia nın oynadığı dizi. sonbahara kadar ekranlara veda eden 2. sezon finali dün akşam ekranlara gelen dizinin akşamki bölümünden dersler çıkarılması gerektiğini düşündüğüm dizi. misal uzun zamandır işlenen ve jack abinin işi ve eşi arasında kalmasının sonuca bağlandığı bölümü ele alırsak bu kadar güzel ve çarpıcı anlatılırdı. işine adeta aşık olan abimiz karısının işi uğruna şehir değiştirmeyi kabul eder ve emekliliğini ister. buraya kadar herşey güzel ve dersimiz daha da başlamadı. her türk dizisinde karşılaşılabilinecek bir durum. güzel bir operasyon ile işini tamamlayıp eve geldiğinde karısının şu sözleriyle karşılaşır. evet diyeceğini hiç düşünmemiştim ve aslında seninle evliliğimi sürdürmek istemiyorum. ve işte final abi dudağını ısır, tek kelime söylemez ve ekran kararır. bu kadar işte. bu basit sahneden bu kadar etkileniliyorsa neden hala bunu bizim dizi yapımcıları yapamıyor. bizde abinin bu dudak hareketinden 3 bölüm drama yaratırlardı. osman yağmurdereli veya sinan çetinden zaten beklemiyorum ama bu kadar zor mu güzel bir dizi yazmak ve yönetmek. çok severek izlediğim kurtlar vadisinde misal, sen zaten o kadar hengamenin ortasında ne diye salak saçma bir yerde kesiyorsun diziyi. çarpıcı bir sonla bitirmezsek bu bölümü reyting alamaz mıyız mı, haftaya kimse izlemez mi diye düşünüyorsun? yapmayın güzel kardeşim. hala çat kapılar, yanık kozalarla çıkmayın karşıma artık. nerden girip nerden çıktığıma baklıyorum da dolmuşum be! Kaynak: İtüSözlük |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 AM. |