![]() |
elma - 5 * yeşil elma sarı elma ve kırmızı elma olmak üzere çeşitlere ayrılır.her renge göre tada bürünür. * genelde amasya'da yetiştirileni makbul olan meyve. isparta elmasi ise amasya elmasına alternatif olarak düşünülebilinir. diş sağlığı açısından mükemmel faydalı besindir. kabuğuyla tüketilmelidir. * alem kotu olmus iyi degilim ben sözlerinin geçtiği kısmının alem g t olmus iyi degilim ben diye algılandığı ezginin günlüğü parçasıdır. eğlenceliktir. * sadece kendisinden yenmesi, uzun bir yaşam için yeten meyve. * sabahları kahve yerine tüketildiğinde bünyeyi daha dinç yaptığı söylenen meyve. * kabukları ile yenildiğinde 6 kat fazla faydası olan meyvedir. * aşka karşılık vermeyen meyva. "sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı" * * yeşil ve ekşi olanı makbuldur. yemeye doyum olmaz... * ekşi olanın unutkanlık yaptığı iddia edilir... * cok ilginc ama sabahları kahve icmek yerine elma yemek insanın uykusunu daha fazla acarmıs. arastırmıslar. siz de deneyin. * garanti bankasında paranızın kendi kendine arttığı bir hesap cinsi.sanırım otomatik fon falan alıyorlar. * yeşil olanı bana daha bir makbulmüş gibi gelen meyvedir. * sabahları uykumuzu kahveden daha fazla açabilen meyve.* * günlük aç karnına yendiğinde zayıflamanızı ve cildinizin sağlıklı görünmesini sağlayan meyve. rüyada görülmesi iyi olmayan meyvedir. hırsı temsil eder. * içinde barındırdığı asit yüzünden , yedikten sonra insanı acıktıran meyvedir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 AM. |