![]() |
caylakgeldimcaylakgidicem - 4 * tanıştığıma çok mutlu olduğum ve sohbetine doyamadığım, bana fal bakma borcu olan sevdiğimiz güzel sesli bir yazar. ayrıca biraz içtikten sonra yüzünden inanılmaz bi gülümseme beliren yazar. * gelecek zirvede fal baktıracağım yazardır kendisi. hayır ne söylese tutuyor, odacak şoktayız. ayrıca sürekli gülen zirve eşrafından birisidir. * çok sıkı fal bakar efendim. adeta fincandan değil, gözünüzden okur. üç vakte kadar değil, yakın zamanda mutlulukların kapımı çalacağını söyleyip,kendi adıma sevinmemi sağlamış,tatlı mı tatlı,en son çakırkeyiflikle sarhoşluk arasındaki ince çizgi de ayakta durmayı başarabilmiş yazardır. * * sair basligi altina siir yazmak saçmalığını aşıp, kendi başlığı altına şiir yazan yazar. ben de benimkini not defteri olarak kullanmayı düşünüyorum. * hadi inşallah. * * yıllardır aradığım telefon numarası. kol gibi fatura girdi g.tüme. * yıllardır beni arayan... buldu sonunda. * * yine yeni yeniden toeflı verememiş yazardır. * * iyi dostlar biriktirdi. şimdi onlarla çok mutlu. * "korkarım valaaaa" diye devam ettirilesi yazardır. * kendi ba$ligina son entrysini dogumgunumde girmi$ yazar. ilginc. * ekşi sözlük için söyleyebileceğim cümle demekle kalmayıp aaa yazarmis dememe neden olan himbirik * vay canına yandığım, demek böyle oluyor. * abla noluyor abla noluyor? * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:32 PM. |