![]() |
mavi - 4 * mavi göğün hüznünü boşuna dağıtır rüzgar açılır mavisi gözlerinin bir yaş parıldayınca gökleri kıskandırır her yağmur sonrasında cam da mavidir kırıldığı yerde bu kadar. louis aragon. dağlanmak. ölümle eş. * durgunluk. * facebook'un kullanımıyla birlikte duruluğunu ve anlamını yitiren renk çünkü artık facebook mavisi senin gözlerin. * bulutsuzluk ozlemi şarkısı. O mavi bir damla O mavi bir damla O mavi bir damla O uçan bir köpük O uçuşan bir hayal O uçan bir su Hem kırılgan hem de sağlam Hem çok küçük hem çok büyük Biz istedik o hep verdi, o hep verdi, o hep verdi Hep o verdi Senden geldim ben Sende çoğaldım ben Sana döneceğim ben Seni sevdim mavi Seni sevdim mavi Seni sevdim mavi Hem kırılgan hem de sağlam o Hem çok büyük hem çok küçük 0 Biz istedik o hep verdi, o hep verdi, o hep verdi Hep o verdi Hep o verdi Hem kırılgan hem de sağlam o Hem çok küçük hem çok büyük o Biz istedik o hep verdi, o hep verdi, o hep verdi Hep o verdi Neler oldu sana mavi * kot markası . * üçlememin ilk filmi * . * şiir rengidir, şair betimlemesidir. huzur ve güvenin simgesi kabul edilir. bankacılar bu nedenden dolayı mavi renk gömlek giyerler savındaki renktir. ecevit rengidir aynı zamanda. bir avrupa think tank kuruluşu güven veren ve sanayi/halk rengi olmasından mütevellit ecevit'i seçimlere bu renk ile hazırlamıştır, "sizdenim" mesajını verecek kasketle birlikte, karaoglan olduğu yıllarda ecevit'le mütemmim cüz olmuştur. * özgürlüğün rengi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:09 AM. |