![]() |
rasko - 4 * reklam repligi gibidir bu. arko reklamlarından esinledigim şekliyle raskooooooooooooooo! slogan falan da atarım ben bununla meydanlarda..ama yok şimdi olsun atarım n'olcak ki!? * bir şarkıdır esasen. sözleri kayıp.. * ali baba'nın çiftliginde olmayan bir tür canlıdır. ben ona bırevhart * adını verdim, gitti. * bugün dogan çocukların isim köküdür. kız: raskosu erkek:raskohan * olu gibi uyuyabilmesini deli gibi kıskandığım...saçlarıyla anlam veremediğim bir derdi olan... * internet müptelası *...ve söylemiş miydim bilmem ölü gibi uyuyabilmesini manyaklar gibi kıskandığım yazar..değil başka bir şey... edit: dans etmez, oynar.. * özel istek üzerine entrylerini beğenerek okuduğum şeker insan. granitin üstüne pudra şekeri serp, o kadar şeker valla...tadından yenmiyo...* * öldüğünde filmleriyle birlikte gömülesi... * semirip kurban edilmesine izin vermeyeceğim... * doymuş yağ oranı düşük, doymamış yağ oranı yüksek bir beslenme stilini benimsemesi gerektiğini düşündüğüm yazar. yağda yüzen köftelerden kaçınmalı, kolestrolüne dikkat etmeli, osman muftuoglunun mesih olma ihtimali üstünde düşünmeli, üç yumurtayı sütle çırpıp içmeli * zira kendisi bize lazım * * entrylerini takip ettiğim ender yazarlardan.. hakikaten sağlam yazıyor. * geç fark ettiğimdir kalitesini, ama hiç fark etmemiş olabileceğimdir anı zamanda...daha çok yazmasını temenni ettiğimiz yazar * peder zickler tadı bulduğum yazar. bol bol yazsın biz de okuyalım keyifle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 AM. |