![]() |
maksat muhabbet - 3 * Az önce didem Erol, nev, Yavuz seçkin, Nuran sultan ve enbe orkestrasının konuk olduğu. nev'in 5 şarkı çalarak şov yaptığı, gitarı konuşturduğu programdır. gitar nasıl çalınır bu program ders olarak izletilebilir. nev mütevaziliğiyle, adamlığıyla gönüllere hitab etmiştir. * yukardaki konuklara, didem erol'un ve nuran sultan'ın gögüsleri de dahil edilebilecek programdır. * dün şöyle bir konuşma geçmiştir programda kadir çöpdemir: neler yapıyorsunuz? nuran sultan: veriyorum. kadir çöpdemir: kime? nuran sultan: erkeklere. *kıkırdamalar* nuran sultan: yani şey ders veriyorum ders hahaha. * biraz önce izlediğim programda kadir çöpdemir'in ağzından çıkanı kulağının duymadığı, muhabbetin yerlerde süründüğü program. * bugün beyazit ozturk, acun ilicali ve askin nur yenginin konuk olacağı, müthiş zevkli bir program olacağını tahmin ettiğim program.. zaten kısa olan tarihinin en iyi programı olacak gibi görünüyor.. * dünkü programında, kadir çöpdemir'in var misin yok musun formatı altında yer misin yemez misin diye adlandırdığı bir yarışma ile kopartan program.. kutuları beyaz açtı.. ve yine kopardı.. --spoiler-- acun : 3 diyorum beyaz : açıyorum acun bey acun : aç beyaz : ııı.. acun bey 2. haftadan beri sizden çok pozitif enerji alıyorum.. acun : ... beyaz : 4 haftadır küçük açıyorum.. --spoiler-- |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 AM. |