![]() |
devedikeni - 23 * güzel ruhlu güzel insan...sözlükte olup olmaması o kadar önemli değil aslında, zira sözlüğe sığıdırılamayacak kadar kıymetli bir şahsiyet..vallaha bak, yenmin ediyorum... * ben gelir gelmez gelmiş,gelmez olaydım dedirtmiş,gele gele sözlüğü yalama yapmış user. sevgili haşmetten sonra en sevdiğim sevgili sütlü kengel. ''işte geldim burdayım ben bu işte ustayım.'' ''jif likit mey'' * bir roman kahramanı. * bildiğin * sevgililer günü kutlu olsun yazarı... * 25 mart 2008 porto riko uludag istanbul macında takımının başında olmadığından takımdakilere eziyet çektirmiş, yokluğu sahada hemen belli olan büyük defans. * tam 3 gün bana dayanabilme kabiliyetini göstermiş, istanbul da beni kraliçeler gibi ağırlamış, misafirperverlikte sınırları aşmış insan. moda'da kahvaltı, istiklal'de öğle yemeği, fenerbahçe'de akşam yemeği, tophane'de nargile, anadolu kavağı'nı da unutmamalı tabi -her ne kadar ben balıktan nefret etsem de *. sırf ben istedim diye yaşını hesaba katmadan * lunaparka bile götürdü beni. sürekli gülmemden, yaptığım djlikten, kullandığım kelimelerden ** şikayetçi olsa da, uzun zamandır yaşadığım en mutlu ve huzurlu 3 günü geçirdim sayesinde.. tanımımı da yapayım: artık yazmasa da gönüllerin yazarı, benim devem, pofuduğum, dalyan gibi delikanlım. * ayrıca unutmadan |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 PM. |