![]() |
umit - 2 * sevgili apandisitcigim 901. enrty mı sana yazmak istedim. * anlama güçlüğü çeken yazar. sindirim sorunu yaşadığı yazarları aklısıra kovmaya kalkışan yazar. neymiş efendim atatürk ün ilkesine karşıymışız. demokrasi de yok mu o ilkelerde? çok seslilik çok renklilik değil midir demokrasi? velhasıl kelam kendiyle çelişen yazar * ataturk'e olan sevgisi dillerde olan yazar. * 1000. entryım imiş seni seviyorum.* * akıllı, toplumsal refleksleri sözlük bünyesinde de dogru ve dürüst biçimde ortaya koyabilen delikanli yazar. 1000. entrysi kutlu olsun... * 1000. entrysi kutlu olasıca yazardır, yazsındır. * 19 mayis istanbul adada piknik zirvesi'nde mangal basında bulunanlardan o da. mangal yakmak konusundaki hunerini bizlerle paylasmasaydı o mangal yanabilir miydi diye düşünyorum. ayrıca kocaman bi yürege sahip olmakla beraber, tannımayanlar varsa acilen tanısınlar, ondan ogrenilecek cok sey var. * geleneksel uskudar zirveleri 1'e caddebostan ayağından itibaren katılmıştır kendisi. gece boyunca muhabbete muhabbet katmıştır, beraber yapılacaklar listesi oluşturmuşuzdur, hain planlar yapmışızdır. her dem mütevazi kişiliğini korumuştur, kardeştir. * geleneksel uskudar zirveleri 2'de millet içeride mac izlerken sessizce bir köşeye çeklip strateji yaptığım yazardır. * * * beşiktaş zirvesi'nde tanıştığım ve sanki yıllarca muhabbetimiz varmış gibi oturup muhabbetin kralını yaptığımız, kanımın fena halde ısındığı, tanıştığıma yürekten memnun olduğum, tekrar görmeyi dilediğim sözlük kardeşim. * o degil de, ne zirveydi be... akabinde patso burger'de devam eden muhabbet, gelecek planları.. hele bir de gel sen carsamba günü, gör bak neler yapacağız. * * hala nickinin altına 3-5 bir sey karalamamamın kendi utancım oldugu, adam gibi adam*, muhabbet etmekten buyuk zevk alınan sahsiyet * beşiktaşta çay içelim zirvesine büyük bir iddaa ortamında -30 dkda bambiye gidip geri gelmek- bambide yemek yiyelim zirvesini* sıkıştırdığım zirve arkadaşım.sağlam muhabbetli,eğlenceli yazar. ikimizde anlıyoruz halimizden tuzla sürgüncüleri * uzun zamandır görüşemediğim ama dün geceki 7 temmuz uludag sozluk fasil zirvesi nde görüştüğüm can dostum hocam * * eski * bundan boyle * bundan boyle: * KARSILASTIGIMDA TESEKKUR ETMEK ISTEDIGIM YAZAR... * "biz seni her türlü seviyoruz" kişisi. 7 temmuz uludag sozluk fasil zirvesi 'nin yıldızlarından. eski yazar da olsa hoşgelmiştir. * 7 temmuz uludag sozluk fasil zirvesi 'nde karpuzkabugu'yla beraber, o mesajlarıyla meşgulken hedef tahtası olarak kullandığımız yazar. * * * ben: bak şimdi kafasından vurabilir miyim? k.k.: vurursun.* sonuç: vurdum. * * zirve içinde zirve yapmayı başarabilen,iş hayatına atılmış olması ile beni anlayabilen,ekonomi nedir bilen,sadece birlikte olmak önemli olan diyebilecek kadar duyarlı yazar arkaşım. hoşgelmiştir. kendisini seviyoruz,ilgiyle takip ediyoruz.* * ulan ben senin apandisit olma ihtimalini sevmistim,kendine iyi bak demeolarakta severim neyse.cok duygulandım sozluk. * gene mi mesajlara dalmış arkadaş dediğim yazar. ben de niye sesi soluğu çıkmıyor demiştim. demek mesajlaşıyomuş hımmm * fena halde fenerbahçeyi sevmeyen,yazılarında kalitenin buram buram koktuğu yazar. * nihayet görme fırsatına erişebildiğim, yüzündeki tatlı tebessüme bakıp, ne kadar huzurlu bir insan olduğunu düşündüğüm, tanımaktan memnun olduğum yazar. * yarından itibaren ve bundan sora hep umitolarak kalcak sozlukte var oldukca. yarından sonra: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:22 PM. |