![]() |
alternatif bahtsiz bedevi kutup ayisi diyaloglari - 2 * kutup ayısı- selam yolumu kaybettim sanırım. bahtsız bedevi- yok yok doğru geldin. bu taraftan. * ka : baksana bi bilader kutup ne tarafa düşüyor bb : ne bileyim ben ayıııı kafa mı kaldı ben de , şu anunakoduğum çölünde yılan bile zikti beni kalkmış bana kutbu soruyorsun ka : demek yılan bile.... yanaş buraya bedevi - hayır! burası çöl senin burada işin olamaz. kutup ayısı - sen öyle san yavrum burası kuzey kutbu. bedevi - ama.. nasıl ? kutup ayısı - küresel ısınma koçum. yaklaş şimdi yamacıma. * ka: merhaba ben ayı... kutup ayı bb: merhaba bende bedevi... bahtsız bedevi ka: heh senmisin o ...gel bb: .... * ka: neredesin güzelim? bedevi: hea? ka: mekkeden beri koşuyorum peşinden bedevi: niyekine? ka: gazozunu içmeyi unutmuşsun, sen içiver bende üzerime rahat bir şeyler giyip geliyorum bedevi: höee * ka:kutupların soğuk sularından gelen yar.agımı istiyomusun sende ha amuagoduumm! bb:yapma ama gıdıklanıyorum. * bb: ben de kent var sen de? ka: flush royal bb: ama benim hiç param kalmadı. ka: herşey para mı canım ! * bb:Aaa ayı ka:.... bb:nasıl olur ka:.... bb:eeööö ama ama ka:.... bb:iyi peki madem ka:LAHAA * ka: kim daha bahtsız acaba ! çölde ne aradığını bilmeyen ben mi, yoksa verip kurtulacak olan sen mi? bb: felsefe yapma da işine bak... * bb:yeter lan ne bu böle ben kutuplara gidiyorum. ka:çöldekini çok s.ktik birazda kutuptakini s.kelim. * bb:sen beni mi takip ediyorsun? ka:öle mi görünüyor? bb[img]/images/smilies/redface.gif[/img]nların verdiğinin iki katını veririm.git onları takip et. * ka:ben artık kutuplara gidiyorum. bb:bir daha dönmeyecekmisin? ka:evet.ait olduğum topraklara gideceğim. bb:sen de git terket beni.kutupta da dağda da ayı değilmisiniz hepiniz aynısınız. allahın ayısı işte... * bb:ne işin var burda senin? ka:benim kutupta bir kanka var dediki çölde bir bedevi var mış herkese veriyormuş... bb:her kuşun eti yenmez. ka:sen hiç ssk diye bişey duydun mu? * ka: ananı, sen nerden çıktın lan? bb: bilemedim ki abi, çölde yolumu kaybetmişim. bari kuzey yıldızını izleyeyim dedim. kaderim beni buralara sürükledi. ka: allahın işine bak, iyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş. bb: bu durumda ben doktor mu oluyorum? ka: yok bi'şey, boşver sen. şöyle uzan bakalım serin serin. bb: dejavu... ?! ka: sadece şans diyelim! * ahmet:Abi şu lugatı aç! izzet:Ne abi? ahmet:aç sen aç! izzet:açtım ee? ahmet:bul orda bahtsızı bul! izzet:Harbiden lan ahmet yazıyor! ahmet:bedevi izzet:kutup ayısı * bb: harikaydı... * + şanssız bedevi - şanssız bedevinin ekürisi, kankası olan zat-ı şahane * kutup ayısı + kanka şuna bak la kutup ayısı değil mi ehuehuehu. - he la kutup ayısı, hacı naber yaa ? * selam gençler napıyonuz beni tanıdınız mı. + evet evet sen kutup ayısı olmalısın, küresel ısınmadan dimi kardeş sizin işinizde zor valla, dimi kanka. - zor tabi kanka sen kalk tee kutuplardan çöle gel, küresel ısınma kötü çok kötü. * neyse beyler asıl meseleye gelelim. + asıl mesele derken ?? * bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı... muhahahahaha... + kanka noluyo lan yetiş. - oo yea come on kanka, oo yea come on. + ohhşşşş. * bb-beni yiyeceksin diye öyle korktum ki.. ka-tekrar düşününce..? bb-hihihi terbiyesiz. * bb- abi valla bak ben bedevi değilim. ka- bana ne lan ben tuttugumu skiyom. bb- şansımı skim. * bb - aa naber ayı? taa buraya mı geldin arkamdan? ka - ya ben lost'taydım. ücrette anlaşamadık, beni buraya postaladılar. bb - benim için geldin sanmıştım. yoksa beni özlemedin mi? ka - alışkanlığımsın! gel hadi, şu kum tepesinin ardına geçelim. * ka - koka kola reklamında oynadım ben o gün. bb - hee, uğur yücel de oynamış diyorlar. ka - evet ya o kadar iyi bir oyuncu, ne işi var öyle reklam falan anlamadım. bb - bence de abi, işine gücüne baksın o. ka - hay ağzını öpiim... öpim mi? bb - yok abi, bedeviyim ben pis kokarım şimdi. ka - eyvallah koçum, hadi kib.. * ka-yinemi sen? bb-... * ka:slm naber? bb:iyidir senden? ka:hikayeyi uygulucaz mı? bb:nasıl istersen,domalayım mı? ka:domal ka bu ne lan? bb:hahahaha yeter lan hep sen mi beni,biraz da ben seni. * - arkadaş ne işin var bu yaban çöllerde? kutupların suyu mu çıktı? + ekmek parası abi. bizim memlekette pek bedevi bulunmuyor da. * bb:ne arıyorsun bu çölde? ka:bir söz vardır bilir misin?bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı s...miş diye. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 AM. |