![]() |
silik - 2 * boşlukları unuttuğum için dolan sanal kutu. * noktalama isaretlerini yanlıs kullananların hatalarını gösteren eylem. sahsen bende nedense durmadan 1 silik varmıs gibi gözüküyor ancak bastıgımda hicbirsey cıkmıyor?! * nasıl özel mesajımız olduğunda özel mesaj butonunun rengi değişiyorsa silik entrymiz olduğunda da rengi değişmesi gereken butondur, ancak az önce silik entry olmamasına rağmen rengi değişmiş olan butondur. şaşırtmıştır. * * bi nevi utanc ve ya aglama duvari gibi bir $ey lan bu. ara sira bakip bakip uzuluyorum. "vay be bunlari ben mi yazmi$im?", "lan ne guzel kufur savurmu$um ahuhuhuh" $eklinde soylendigim bile oluyor. * hanimini hüppen dezigi banna. * sinsi,kurnaz gibi anlamlara gelen bir sözcük... * görünce istemsiz bir şekilde sağa sola bakıp "lan biri görmüş müdür? ayıplanmış mıyımdır? ne ayak?" diye paranoya yapmamı sağlayan uyarı. * moderatörün kafasına göre takılarak,girdiğiniz entrynizi açıklama yapmadan sildiği anda pencerenın sağ üst köşesinde renk değiştiren buton. * SILINMIS ENTRYLERIN BULUNDUGU DEPO.. * yok. uçmuş. terk-i diyar. varolamamak. silineni özlemek. rafa kaldırmak vs.. vs.. * alavere dalavere kim ala da kim vere? entryi burada yasaklasak da mı saklasak? yoksa yasaklamasak da mı saklasak? * yazarların gördüğü an itiabriyle gammaza sövmek suretiyle "l" harfini "k" harfiyle değiştirdiği kemlime, uyarı, hede hödö... * dikkati çekmeyen çekemeyen, varlıgı şaibeli olan sey. * silinmiş entryler adında yeni bir tabloya sahip olan hane. * bir uludag sozluk aparatı. hala ne olduğunu tam çözemedim. yanında parantez içinde bir takım sayılar sürekli artıyor. bazen rengi değişiyor. * sağ taraftaki düğmedir. silik entry açısından rekorun kimde olduğunu doğrusu çok merak ediyorum. benim şu ana kadar ki silik entrylerimin sayısı 135'tir. geçen var mı doğrusu çok merak ediyorum. * bende 94'e ulaşmıştır. silinen yağmur gibi entrylerim sebebiyle silik butonu sürekli yanıp sönmüş bense '' lannn noluyorr lan '' demişimdir.. * Moderasyonu kesinlikle tebrik etmemi sağlayan hızda çalışan buton. Lakin yazara inceden ayarla karışık mesaj da vermeye çalışan bir butondur. - Mal mal yazarsan, tavana vururum. Sen de anca silik bir yazar olarak, çaylaklığın 20 entrylik suyunu tadarsın. Hodri meydan !!! + Peki abi. * sözlükten kovulan yazarlara verilen sıfattır. an itibariyle yazar sayısı 4082, silik yazar sayısı ise 4031dir. ilginçtir. * 'silinmiş' değil de "silik" olmasında özel bir vurgu var sanki. silinmiş bir entry ya da yazardan biraz daha fazlasını ima eder, aba altından sopa gösterir gibi. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:35 AM. |