![]() |
gizemli yazar - 2 * entry girilmeyecekse mantıklı bi özelliktir. zira entry girince, sol menüdeki son başlığın son mesajı'nın ait olduğu yazar, şak diye deşifre olmuştur. * online yazar sayısını fazla göstermek için düşünülmüş herhalde. ha bu arada kimsen msj at, tanışalım. * hakkındaki tüm entryleri okuduktan ve bu kadar farklı düşünce oldugunu görünce gerçekten gizemli olduğunu düşünmeye başladığım yazarlar. * yazılarını severek okuduğum, ama bir türlü msnini vermeyen yazardır. hayır o kadar özel mesaj atıyorum, bari "yok vermicem msni falan" de. * sayelerinde güzel yazılar okuduğumuz şahıslar.. * yalarım gizeminizi denilesi yazarlar. * gizemli yazar gibi gözüken, aslında olamayan yazarlardır. çünkü şahsın son oylananlar sayfasına girildiğinde online yazısını görüp bu nasıl gizemlilik denilesi yazarlardır. * * * * şu an sözlük semalarında 2 adet oldukları farkedilmiş, ajan uçakları yerlerini tespit etmiş ve hemen olay yerine gidiyorlar dediğim alacakaranlık yazar gurubu. * gizemli okur olarak değiştirilmesi gereken bıdı çünkü bu kişi sadece gizemli gizemli okuyabilir ama yazdığı anda butun gizemi ortadan kalkar. * gereksiz yazardır. * iki kişilik oyun mübarek... * birden fazla üyeliği aynı isimle olan değişik bir "yazar mı desem" dediğim üye. * online listesinde gizemli gözükse de yazarin isminin üstüne tiklayinca cikan ekranda online gözüken yazar..** * an itibariyle listede 4 taneydi... mitoz bölünmeden vazgeçtim mayoz bölünme geçirdiğini düşünüyorum artık "gizemli yazar"ın... * an itibariyle 7 tane febeşli yazarın içinde bulunduğu durumdur. * gizlice kendini belli etmeyerek entry giren yazar. bu ben de olabilirim veya sen de olabilirsin. * ortalıkta gözükmek istemeyen moderatorun büründüğü kamuflaj. ya da entrylerim kendi kendilerini imha ediyorlar... hmmm.. enterasan... * onları sevin, koruyun. onlarsız olabiliriz yarın. * yeni bir yazar arkadaşımız, hoşgelmiş. * olağan üstü bir şüpheli. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:56 AM. |