Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   akrep - 2 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/180479-akrep-2-a.html)

bluemoon24 12-01-2009 09:48 AM

akrep - 2

* akardiahakkında çarpıcı yorumlar yapan yazar *

* scarface sayesinde tanıştığım, sözlüğün canlı, karizmatik, cana yakın, korkusuz yazarlarındandır kendisi.*

* gün itibariyle, biraz kaba bir tabirle "ibne" görmüş yazardır.

edit:

* laaan, yoksa, yoksa.... haaaayııııırrrr..

* manyaklığa savaş açmış yazardır.

* travestiloji bilimine değerli katkıları bulunan seçkin bir bilim adamıdır ,eserlerini takip etmekte güçlük çekiyoruz o denli de hızlı aynı zamanda

* o bir deyimler sözlüğü, öğretici ve reyting kaygısı yaşamayan Trt'nin insan kılığına girmiş şekli, didaktik yazar.

* lolipopumu özel mesaj yoluyla yollamasını beklediğim,rümuzunu görünce erkin koray'ın akrebin gözleri şarkısını hatırladığım yazardır.

* nedense bu yaşta bile lolipop vaadiyle hareket etmemi sağlayabilmiş insandır.

ne hallere düşürdün beni *yaptığını beğendin mi * ayrıca kettle a dikkat.sen bize lazımsın kişisi...

* an itibariyle sözlükte 1303 entrysi, 311 başlığı bulunan ayrıca geçen hafta sözlüğe 117 entry girerken bugün itibariyle sözlüğe 96 entrylik katkıda bulunan sözlük yazarı.***

* duyarli,yazilari okuyan,iyi niyetli,bilgi paylasmayi seven bir yazar.tekrar tesekkur ederim kendisine.

* en son sorduğumda dersleri kötü gidiyor abisiydi. * inşallah karı kızlarla ilişkiyi bırakır* da mühendislik okur abisi. * kendisine kız bulmam boynumun borcu olan abisi.istanbula gelesi abi. * * * *

* relax ,kendisiyle barışık,gülmeyi ve güldürmeyi çok sevdiğini düşündüğüm cancağızım

* hiç ummadığım bir şekilde tanıştığım,farkına vardığım eğlenceli yazar..* *

* oldukça eglenceli bi yazar..

* önceleri ismini bazı ortamlarda duyup da bir türlü tanışamamış olduğum , sözlük sayesinde tanıştığım ve muhabbetimin bol olduğu sağlam adamdır. yeri gelir alemcidir , yeri gelir en ciddiden daha ciddidir. nerde nasıl davranacağını bilen , geyik dersen kralını yapacak , eğlence dersen tavana vurduracak elemandır..canını yerimdir..yürü bee dir.* * * * *

*

* bana 1 portakallı lolipopu çok görüp, yok elimizde portakallı kalmamış, limonlusunu verelim diyerek bana ekşi lolipopları kakalamış yazar. ama olsundur ben limonlusunu da severim*

* bana lolipopun parasını vererek "git kendin al la!" demiş yazardır. **

* yazarları lolipop vaadiyle hain emellerine alet eden yazardır.*

* etrafını ateşle çevirdiğinde kendini zehirleyerek öldürdüğünü bizzat gördüğüm uzunkuyruklugillerden böcek türü.

* bir an önce akıllanası abi.yine kalmış 2 dersten.anlamadığım nokta yerli ilişkilerde çok başarılı da uluslararasi iliskilerde vasat.*

* populer optimist te popustimist diyen yazar. *

* farkında olmadan aynı mekana takılmamız,yurtlarımızın arasında bir basket sahası uzaklık olması,yazokulu mağduru olması dışındaki ortak özelliğimiz sözlük yazarı olmamızdır.ancak 2 resim arasındaki fark yediden farklıdır.**

* işleri yolunda giden yazar.**

* ölürümde teslim olmam diyen böceklerden bir tanesidir.

lakin görüldüğü yerde saygı gösterilmelidir.

* sözlükteki en duyarlı yazar.**

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 PM.