![]() |
kopush - 10 * hazırladığı rezil chat programında an itibari ile kampanya başlatmıştır. sen yazmadan ben yazayım bari. kampanya ise şudur: -cemilflower a entry girecem. "ulu chatte takilan yazarlara amele diyerek ameleleri kucultmus yazardir. biz daha dusuk insanlariz lan."yazayım mı? -yaz be kopush kardeş. -bak yazarım he!! -yaz be dostum bekliyorum.* * gecelerin adamı. insomnia'dan muzdarip olması muhtemel. * nicki nedense hayat bilgisindeki kopil i hatırlatan güzel entry sahibi yazar. * vallahi güzel insan yahu, hem yetenekli fevkalade hem de hayata karşı dimdik, vermiş ayarı her şeye rağmen ve bence daha bu hayata verecek çoook ayarı var. * yahu niye eksiliyorsun kardeşim? ne alıp veremediğin var ki? allah ıslah etsin ne diyeyim. yoksa çatlarsın sen bu gidişle tez zamanda!!! * uluchat denen ortamda bu nesildasin, sözlük nickini kullanmamam üzerine bana kick verdigi an da yazmis oldugu notun icime dokanmasidir. kopush: komik misin sen? simdiki cevap: hayir, cok ciddiyim! edit: bu entryi ciddiye alan, tatli insan. ailecek yanaklarindan sktiriyoruz. * |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 PM. |