![]() |
anne yalanlari * annelerimizin mutemadiyen gercek disi soylemleridir.ayni zamanda masumdur. bir turlu begenmeyip tsortu giymeyen evlada - giy giy cok yakisiyor sana. * -ac agzını bak ucak geliyoooooooooo * sen bize ne bakıyon iş işten geçti * fallopi * tüpü, 07.06.2006 21:30 * '326460','fallopi * tüpü','1749','okur','http://fallopiitupu.uludagsozluk.com/' * "gözlerini dinlendir" yok arkadas bir insan bu kadar mı salak olur, her seferinde yer mi aynı numarayı? neymiş, "tamam oğlum uyuma, sadece gözlerini dinlendir" sonra küt, 2 saat zın. * -oglum universiteye kapagı at gerisi gelir. * -uslu dur bak seni cıngenelere veririm. * seni leylekler getirdi yavrum. * -aa ne gezmesi biz doktora gidiyoruz ne yapıcaksın sen bizimle gelip. * -bak bu teyze iğne yapıyomuş ona göre hııı! * -yemezsen küçücük kalırsın, cüce olursun * * - anneler yalan söylemez! * - aslında babanızla böyle konuları siz konusmalısınız ki diyalounuz gelişsin ... * hadi uyusana oğlum saat gece 3'e geliyor * halbuki saat 12.50'dir. * oğlum! bilgisayar başında bu kadar kalma bak gözlerin bozulacak, beynin yorulacak.. anne allah aşkına gözüm bozuldu bozulacağı kadar.. * * -büyüyünce güzel bir hayat seni bekliyor. * - ben sana değil dışardaki insanlara güvenmiyorum - tamam söyle, kızmıcam söz..! * - giderim, başkasının annesi olurum! * bak yemezsen ufak kalırsın... * saatleri bir saat ileri söylemeleri en ünlüsüdür. * ben bilmem baban bilir... * yemeği yemezsen arkandan ağlar. * tamam oğlum, başka zaman gideriz. tamam oğlum, başka zaman yine geliriz. * hadi kizim uyan okula gec kaldin. tamam kizim söz haftaya gideriz. * hadi kalk öğlen oldu!.. hadi kalk akşam oldu!.. hiç kalkmasanda olur zaten birazdan bizde yatcaz!.. * bak, pijamalarını giymez üstünle yatarsan üstündeki gece seni boğar. * ** * bak bir kere ye, beğenmezsen bir daha ye demem! |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 PM. |