![]() |
ecayip heyvanlara benziyirsen * best fm de a riza show da bolca yer alan , insanları gülme krizine dahi sokabilecek 8 dakika 44 saniye süren hayatınızda karşınıza çıkabilicek ayar üssü denilen azeri elshen aqshinsöylediği şarkıdır . sözleri öyle böyle degil , kafayı sıyırtan niteliktedir , yapanların ellerine saglıktır . ecayib heyvanlara benziyirsen nakışlı fincanlara benziyirsen ordaki cananlara benziyirsen bardaki ceylanlara benziyirsen solmuş badılcanlara benziyirsen mikrofonsuz da gür cıkar avazun 51 ekranlara benziyirsen kapaksız kazanlara benziyirsen falan filan diye bu şarkı bitmez anlayacağınız ... * 8 dakika 44 saniye süren adeta sabır sınayan azeri parçası. hiç değişmeyen ritim ve ses tonu ile ilginç sözlerin birleşimi...sonuç komik ama katlanması zor bir parça. * azeri sitelerden yapmış olduğum araştırma ve kendi duyduğum cümleleri birleştirerek sözlerin hepsini hazırladım.buyrun sizindir: incisende sözüm dözüm diyiciyem x2 ecaib heyvanlara benziyirsen x2 men senin bu emellerde mec duzum men ne diyim daha sana yoktur sözüm sirsü köpünden su içmiyür gözüm cinlere şeytanlara benziyirsen x2 ecaib heyvanlara benziyirsen x2 ağzını da afiyete açıp gelmişen gözlerin yine hortlatıp gelmişen sanki cehennemden kaçıp gelmişen divlere hortlanlara benziyirsen x2 ecaib heyvanlara benziyirsen x2 senin başın bedende işkencedi dravdan bakanlara eğlencedi boynun büyükse bedenin incedi armudu iskanlara benziyirsen x2 ecaib heyvanlara benziyirsen x2 senin de düşüp maral bana qolqhe gurey dunel de ayav bana qolqhe vunedi vurmussan kulagına qolqhe naxışlı fincanlara benziyirsen x2 ecaib heyvanlara benziyirsen x2 ne var gene kaç kabağı dökmüşen pencegül zırılıp ziyan çekmişen parça takmayıp klonke tikmişen zalehli şirvanlara benziyirsen x2 ecaib heyvanlara benziyirsen x2 şirvandan vererem sana payeşen döne niyee dağlun olur zayeşen kaş kabagun yerler gezir ayeşen pankrot tükkanlara benziyirsen x2 ecaib heyvanlara benziyirsen x2 hoyura abes taşbakalip takmizan yüz gözüne pudra filan yakmizan gece yari yatirip işine bakmizan ordaki cananlara benziyirsen x2 ecaib heyvanlara benziyirsen x2 söz diyirem el bi üzbe tutulsan kim olduğunu sen erden unutursan yol gedende kız kimi vücudursan bardaki ceyranlara benziyirsen x2 ecaib heyvanlara benziyirsen x2 ne hak sükle eyliyirsen ağrıma bakma benim üst başıma za& * sabahın körü adlı gubidik programda dinleyip, ''ulan bunca hakaret kime edilir ki? w. bush için mi yazmışlar acep?'' dediydim ki bulduğum link ile böyle düşünen tek insan olmadığımı farketmiş bulundum: http://www.youtube.com/watch?v=46D4pexI0is + * huseyin turan ın yeni çıkan albümünde yer alan bir parça. azeri ozanların karşılıklı atışmalarından oluşan bir parçaymış. ismi de on numara, ben sevdim yani. * dün akşam kadıköy'de seyhan kitapevinin vitrininde kitaplara bakarken duyduğum şarkı... * elshen aqshin'in çok sanatsal olan süper çalışması. sözleri de gerçekten çok etkileyici... * * hüseyin turan'ın son albümünde yer alan şarkı kendisine hiç yakıştıramadık ajdar'a daha iyi giderdi sözleri de ajdarı düşünülerek yazılmıştır eminim ki elshen aqshin daha güsel söylüyor. * adi karanfil adlı albümünde aynı adlı parçasıyla beni dumura uğratan huseyin turan bakalım bi sonraki albümünde hangi parçayı seslendirecek? sorusunu aklımın bir köşesine çiviledi. * hüseyin turan' ın bir de klip çektiği ve duyulduğu anda insanı gülme krizlerine sokabilecek güzel bir türküdür. * * çok eğlenceli bir türkü. * http://www.internethaber..../news_detail.php?id=91404 * huseyin turan ın son alnümünde seslendiriği türkünün adıdır. ayrıca kendi lehçesinde "ella" isimli azeri bir sanatçının da söylediği türküdür. orjinal adı "ecayip hayvanlara benzeyirsen" dir. incinsen de sözün düzünü diyciyem acayip hayvanlara benziyirsen men senin bu emellerine nece dözum men ne diyim daha sana yoktur sözüm sır sıfatından su içmeyür gözüm cinlere şeytanlara benziyirsen acayip heyvanlara benziyirsen abu ne gafiyedir açıp gelmişsen gözlerin gene ot saçıp gelmişsen sanki cehennemden kaçıp gelmişsen devlere hortlaklara benziyirsen acayip heyvanlara benziyirsen senin başın bedende işkencedir kenardan bakanlara eğlencedir boynun büyükse bedenin incedir armudu ıskanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen incinsen de sözün düzünü diyciyem acayip hayvanlara benziyirsen günde bir okka bir iş görebilsen her gün içirsen sarhoşluk edirsen gece de eve sürüne sürüne gelirsen gara sorulcanlara benziyirsen acayip heyvanlara benziyirsen senin de batıl di oruç namazın hıçkırırsan tutulmıyor boğazın mikrofonsuz da gür çıkar avazın klorak satanlara benziyirsen acayip heyvanlara benziyirsen senin görünüşün bir ayakşımıdır alacalı yüzünde şahmatmıdır bir özüne bir bak başın yuvarlak mıdır 51 ekranlara benziyirsen acayip heyvanlara benziyirsen incinsen de sözün düzünü diyciyem acayip hayvanlara benziyirsen yüz kiloya yakın garazlaşmışsan kartlamışsan çok yaramazlaşmışsan saç kalmayıp başında dazlaşmışsan kapaksız kazanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen keyfte yiyip şişirmişsen karnını köfte yiyip şişirmişsen karnını beleş yiyip şişirmişsen karnını esnemiş hayvanlara benziyisen gavlamış hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen ne var sen üstüme mırıldıyırsan sanki paslanmışsan gırıldıyırsan sesin de çıkmıyor hırıldıyırsan benzinsiz çakmaklara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen * hüseyin turan' ın süper yorumuyla söylediği türkü. * hüseyin turan'ın yeni kasedinden bir azeri türküsü. şarkı iki azeri aşığın atışmasından doğmuş. * evde kendi halimde sims 2 oynarken anneannemin trt4 ü açmasıyla duyduğum ve dumur denizlerinde boğulmama neden olan süperötesi geyik türkü. * hüseyin turan tarafından '' acayip hayvanlara benziyirsen '' şeklinde söylenmektedir. iki azerinin karşılıklı atışmasından oluşmuş, en kral hakaretlerin ince bir dille seslendirildiği eğlenceli bir türkü. klibi de bir o kadar eğlenceli olmuş. * * 04.07.2007 tarihli msn konuşmasından alıntıdır. marmusa: obaa sekizdakkalık orjinal azeri versiyonunu buldum valla cunaurg: azeri heyranlara benziyirsen * huseyin turan bu atışmayı türkçe'ye uyarlamış durumdadır bu uyarlama da albümünde acayip hayvanlar adıyla yer almaktadır. bu uyarlamanın sözlerini de kopyalıyorum ki orijinal haliyle farklılıklar gözlemlenebilsin... Incinsen de sözün düzünü diycigem Incinsen de sözün düzünü diycigem Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen Men senin bu emellerine nice dözüm Men ne diyim daha sana yoktur sözüm Sir sifatindan su içmeyir gözüm Cinlere seytanlara benziyirsen Cinlere seytanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen A bu ne kafiyedir açip gelmissen Gözlerin gene od saçip gelmissen Sanki cehennemden kaçip gelmissen Devlere hortlaklara benziyirsen Devlere hortlaklara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Senin basin bedende iskencedir Kenerdan bakanlara eglencedir Boynun büyükse bedenin incedir Armudu iskanlara benziyirsen Armudu iskanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Incinsen de sözün düzünü diycigem Incinsen de sözün düzünü diycigem Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Günde bir okka bir is göremirsen Her gün içirsen sarhosluk edirsen Gece de eve sürüne sürüne gidiyirsen Kara solucanlara benziyirsen Kara solucanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Seninde kabuldür oruç namazin Hiçkirirsan tutulmuyor bogazin Mikrofonsuzda gür çikar avazin Klorak satanlara benziyirsen Klorak satanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Senin görünüsün güya yahsimidir Alacali yüzünde sah matmidir Bir özüne bak basin yuvarlakmidir 51 ekranlara benziyirsen 51 ekranlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Incinsen de sözün düzünü diycigem Incinsen de sözün düzünü diycigem Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Yüz kiloya yakin parazlasmissan Kartlasmissan çok yaramazlasmissan Saç kalmayip basinda dazlasmissan Kapaksiz kazanlara benziyirsen Kapaksiz kazanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Keyifte yiyip sisirmissen karnini Köfte yiyip sisirmissen karnini Beles yiyip sisirmissen karnini Esnemis hayvanlara benziyirsen Tavlanmis hayvanlara benyizirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Ne var sen üstüme mirildiyisen Sanki paslanmissin cirildiyisen Sesinde çikmiyir hirildiyisen Benzinsiz çakmaklara benziyirsen Benzinsiz çakmaklara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen * şaka mi yapiyirsen, diye cevap vermek istediğim şarkı. bu arada * sabah sabah nihat sirdar'ın programında dinleyip bitmesini beklerken işe geç kalmama neden olan türkü. ayrıca insanın bütün gün diline dolaşıp sağda solda acayip hayvanlara benziyirsen demesi gibi bir yan etkisi de vardır. * klibinin mutlaka izlenmesi gereken türkü. klip boyunca güldürecek nadide bir eserdir kendisi. * kahkaha seli denen şeyi yaşatan mükemmel türkü. altı aydır gülmeyen yüzü güldürür.. * http://www.youtube.com/watch?v=b4rWHtS2VqY + |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:03 PM. |