![]() |
selmagezinir * galatasaraylı olduğunu hiç çekinmeden belli edebilen cesur bi kişiliktir. * nerede gezindiğini merak ettiğim yazar. * sufer bi insanmış.ben bugün bunu gördüm. * espriden anlayan bir yazar olduğunu an itibari öğrendiğim yazar. * özel mesajlarını cevaplamayan yazar.meşgul kişilik.budweisersever. * hassas bir yapısı olduğunu düşündüğüm, uludağ sözlüğün dikkat çeken yazarlarından. * azıcık bi muhalefet gördüğünde ortalığı birbirine katan hakkını sonuna kadar arayan almadan bırakmayan yazar. * senarist kardesim. hayalgucu kuvvetli. * Top tesbiti konusunda çok başarılı olan yazar. * evet buradan açıklıyorum. o bir adnan aybabasever.di mi güntekin? * çelişkiler insani ilk izlenimini veren yazar. * sağlam yazılar yazan sağlam yazar... * bowling hastalıgı mı var? kapısalım mı diye rekabete davet edilesi yazar. zaten sozlukte kapışıyoruz... * kalitelı yazar... * uludag roman yazarıdır aynı zamanda. * sözlüğün kaybetmemesi gereken yazarlarından diye düşünüyorum... * sözlüğün güzel iş çıkaranlarındandır ayrıca:adam gibi yazarlar * harbi yazar. * hakkında bu kadar entry girilince ne yazdıgı merak edilen , tarafimdan entrylerine rastlanilamayan buna binaen ayrı dunyaların insanı oldugu anlasilan ulser * yaptığım yanlışlığı kibarca düzelten sonra ukalalık yaptıysam özür dilerim diyen adam gibi yazar takip ediyorum kendisini * zeki kişi etrafında olanların farkında... * Sözlüğe üye olmadan önce bile entrylerini büyük bir hayranlıkla okuduğum düşünceleri ve fikirlerini açıkca savunabilen büyük yazar. * 10 senedir arkadaşımdır ve aynı zamanda tanıdığım en yaratıcı ve en espritüel insandır.. * dikkatimi çeken yazıların sahibi hakımda güzel sözler söylemiş olan övgüye değer yazar * sözlüğü ayakta tutmaya çalışan, okunası yazılar yazan yazar, kardeşim. onun gibi olanların artmasıyla sözlüğün kalitesinin yükselmesi arasında doğru orantı olan yazardır ayrıyetten.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM. |