![]() |
arude50 * başka bir oluşumun* eski üyesi.orda güzel yazıları vardı. hoş gelmiş... * bahsedilen eski olusumdan tanıdıgım, dream theater fanı olan yazar.* * an itabariyle copy paste teknolojisini kullanarak bize yıllar itibariyle onemli olayları sunmaktadır. 1934 1935 1936 1937 . . . . . . . 2006 ya kadar gelicek heralde * * ''manyak mı bu adam ? bu çılgınlık nereye kadar sürecek ?'' sorularını sordurtan , çaylaklığa doğru emin adımlarla ilerleyen yazarımsıdır . * bunların hepsini birgünde hatta 1-2 saatte yapmak zorundamıydın dediğim yazar iyi hoş ama sol frame'e ayıp oluyor. * sözlüğün hastasıyım copy paste in ustasıyım mottolu yazar. * kendisine sözlük formatının 1. maddesinin e şıkkını hatırlatmak istediğim yazar. 1- e * özel mesaj yoluyla kendisine bir ricada bulunmuş olup, gayet kibar bir şekilde cevap aldığım yazar kişisidir.. dikkat çekme arzusu olmadığına kanaat getirdiğim kimsedir ayrıca da.. sözlüğe faideli olmasını bekliyorum, hoşgelmiştir.. * * son 1 saattir yaşanan krizi birinci dereceden açıklamak isteyen yazardır. ikinci sınıf bir forum sitesinden yaklaşık 1 sene önce bulduğu almanak programını kullanarak entryleri girmiştir. sonra kaynak göstermediğini farkedip nasıl olur da bunu kaynak gösteririm diye düşünmüş ve yeniden o forumu bulup ordan siteyi bulmuş yazardır. verdiği geçici süreli de olsa rahatsızlıktan dolayı bütün sözlük ahalisinden özür diler. * Aslında iyi niyetli bir çabayla entrylerini giren yazar bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum $ahsen. * affı kabul edilen yazardır.* * kevin in ikazlarıyla dikkatimi çekmiş, henüz tanışma fırsatı bulamadığım yazardır, hoş gelmiş.. * yamuluyorsam kendisinden düzeltmesini istediğim sanırım netsözlük uçurulmuş userlerinden * yılları baz almasıyla yaptığı şey kopyala yapıştırdan ibaret olsa da sözlükte olması gereken şey olduğu için , sözlüğe faydalı yazar olduğunu düşündüğüm , doğduğum yılda benim gibi bir şahsiyeti eklememesi üzerine gücendiğim arkadaş. * * * * * copy paste yapsada kaynak gösterdiği ve girdiği bilgilerin gerekli olması dolayısıyle kendisine kızılmasına bir anlam veremediğim yazar. * gecenin bir yarısı hemşehrisi çıktığım körfez. * kendisinin de belirttiği gibi hemşeri,okuldaş ve meslaktaş.ayrıca sohbeti hoş ve ortak anı paydamız olan,şöyle bir bakınca kültürel birikimi üst düzeyde yazar arkadaşım.* * beni deşifre etmesini affetmeyerek açıklıyorum ki kendisi genc parti kocaeli il genclik kollaribaşkanıdır.görüşlerimiz ayrılsa da kalplerimiz bir olan siyaset insanı.tamam siyaseten ayrı kutuplardayız ama hayat hikayesi tesadüflerle dolu.** * gelmesıyle tarıhı devrım yaratmıs kevinın sayesınde tanısmıs oldugum ıyıkı de tanımısım dedıgım yazar arkadasımdır. * Kendisine ünisi hakkında bilgi almak için özel mesaj attıgım ve de kipkibar*biçimde cevap aldıgım sözlük yazarıdır.Daha sonra msnde beni aydınlatmıştır**.Kocaeli üni'sine geleceksem en büyük etkenlerden birisi kendisidir. * sabahın bu saatinde online olan 3 yazardan biri. diğeri için * msn zirvesinde kim olduğunu çözemediğim uuser. * bana ortam gülü diyerek beni şaşkınLıkLar içersinde bırakan...aLLahtan "kaldırım gülü" demedi dediğim muhabbeti saran , ortam papatyası * * * zirve anında hemsehri olduğumuzu anladığımız, bana pek bi sata$mı$, iyi muhabbetli yazar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 PM. |