Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Sözlük (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/)
-   -   arude50 (http://www.hayatimdegisti.com/forum/sozluk/180028-arude50.html)

bluemoon24 12-01-2009 09:20 AM

arude50

* başka bir oluşumun* eski üyesi.orda güzel yazıları vardı.

hoş gelmiş...

* bahsedilen eski olusumdan tanıdıgım, dream theater fanı olan yazar.*

* an itabariyle copy paste teknolojisini kullanarak bize yıllar itibariyle onemli olayları sunmaktadır.

1934

1935

1936

1937

.

.

.

.

.

.

.

2006 ya kadar gelicek heralde

*

* ''manyak mı bu adam ? bu çılgınlık nereye kadar sürecek ?'' sorularını sordurtan , çaylaklığa doğru emin adımlarla ilerleyen yazarımsıdır .

* bunların hepsini birgünde hatta 1-2 saatte yapmak zorundamıydın dediğim yazar iyi hoş ama sol frame'e ayıp oluyor.

* sözlüğün hastasıyım copy paste in ustasıyım mottolu yazar.

* kendisine sözlük formatının 1. maddesinin e şıkkını hatırlatmak istediğim yazar.

1- e

* özel mesaj yoluyla kendisine bir ricada bulunmuş olup, gayet kibar bir şekilde cevap aldığım yazar kişisidir.. dikkat çekme arzusu olmadığına kanaat getirdiğim kimsedir ayrıca da.. sözlüğe faideli olmasını bekliyorum, hoşgelmiştir..

*

* son 1 saattir yaşanan krizi birinci dereceden açıklamak isteyen yazardır.

ikinci sınıf bir forum sitesinden yaklaşık 1 sene önce bulduğu almanak programını kullanarak entryleri girmiştir. sonra kaynak göstermediğini farkedip nasıl olur da bunu kaynak gösteririm diye düşünmüş ve yeniden o forumu bulup ordan siteyi bulmuş yazardır. verdiği geçici süreli de olsa rahatsızlıktan dolayı bütün sözlük ahalisinden özür diler.

* Aslında iyi niyetli bir çabayla entrylerini giren yazar bu kadar yüklenilmesini doğru bulmuyorum $ahsen.

* affı kabul edilen yazardır.*

* kevin in ikazlarıyla dikkatimi çekmiş, henüz tanışma fırsatı bulamadığım yazardır, hoş gelmiş..

* yamuluyorsam kendisinden düzeltmesini istediğim sanırım netsözlük uçurulmuş userlerinden

* yılları baz almasıyla yaptığı şey kopyala yapıştırdan ibaret olsa da sözlükte olması gereken şey olduğu için , sözlüğe faydalı yazar olduğunu düşündüğüm , doğduğum yılda benim gibi bir şahsiyeti eklememesi üzerine gücendiğim arkadaş. * * * *

* copy paste yapsada kaynak gösterdiği ve girdiği bilgilerin gerekli olması dolayısıyle kendisine kızılmasına bir anlam veremediğim yazar.

* gecenin bir yarısı hemşehrisi çıktığım körfez.

* kendisinin de belirttiği gibi hemşeri,okuldaş ve meslaktaş.ayrıca sohbeti hoş ve ortak anı paydamız olan,şöyle bir bakınca kültürel birikimi üst düzeyde yazar arkadaşım.*

* beni deşifre etmesini affetmeyerek açıklıyorum ki kendisi genc parti kocaeli il genclik kollaribaşkanıdır.görüşlerimiz ayrılsa da kalplerimiz bir olan siyaset insanı.tamam siyaseten ayrı kutuplardayız ama hayat hikayesi tesadüflerle dolu.**

* gelmesıyle tarıhı devrım yaratmıs kevinın sayesınde tanısmıs oldugum ıyıkı de tanımısım dedıgım yazar arkadasımdır.

* Kendisine ünisi hakkında bilgi almak için özel mesaj attıgım ve de kipkibar*biçimde cevap aldıgım sözlük yazarıdır.Daha sonra msnde beni aydınlatmıştır**.Kocaeli üni'sine geleceksem en büyük etkenlerden birisi kendisidir.

* sabahın bu saatinde online olan 3 yazardan biri.

diğeri için

* msn zirvesinde kim olduğunu çözemediğim uuser.

* bana ortam gülü diyerek beni şaşkınLıkLar içersinde bırakan...aLLahtan "kaldırım gülü" demedi dediğim muhabbeti saran , ortam papatyası * *

* zirve anında hemsehri olduğumuzu anladığımız, bana pek bi sata$mı$, iyi muhabbetli yazar...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:22 PM.